Κρέσπο: «Απογοητευτικό που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Απογοητευτικό που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως για την ομάδα του ήταν απογοητευτικό που δεν πήρε τη νίκη με την εικόνα και την προσπάθειά της με αντίπαλο τη Γρανάδα.
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: «Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου μιας και είχε τελευταία κάποια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας». Ο Άνχελ Κρέσπο προσέθεσε: «Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς».
Για την ισοπαλία είπε: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφανιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά πήραμε έναν βαθμό και όχι τρεις».
Στη συνέντευξη Τύπου όπου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του δήλωσε μετά για:
Τη... γεύση που του άφησε ο αγώνας: Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μία γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία, κάναμε μία καλή εμφάνιση κι από την άλλη νιώσαμε κι εμείς ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.
Το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει καλά και αξίζει περισσότερα στα τελευταία παιχνίδια: Είναι πολύ απλό: είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας λείπουν. Στο σημερινό παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά, ακολουθήσαμε πολύ καλά το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει με τον προπονητή μας. Δεν βάλαμε το γκολ όμως. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο κι όταν βρεθεί αυτός, θα ξεκινήσει να νικάει.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα