ΑΕΚ: Περιζήτητος από τους Πορτογάλους ο Ολιβέιρα ενόψει Μπράγκα

ΑΕΚ: Περιζήτητος από τους Πορτογάλους ο Ολιβέιρα ενόψει Μπράγκα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Περιζήτητος από τους Πορτογάλους ο Ολιβέιρα ενόψει Μπράγκα

bet365

Μεγάλο ενδιαφέρον για συνεντεύξεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα έχουν εκφράσει τα πορτογαλικά τηλεοπτικά δίκτυα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει την Τετάρτη το πρωί για την Πορτογαλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου στο Europa League. Το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 η ΑΕΚ θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Μπράγκα, ενώ στις 21:00 θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου των Μάσιμο Καρέρα και Νέλσον Ολιβέιρα.

Για τον Ολιβέιρα το ενδιαφέρον των πορτογαλικών τηλεοπτικών δικτύων είναι έντονο καθώς δύο από τα δίκτυα που έχουν τα δικαιώματα του Europa League έχουν ήδη στείλει τα αιτήματά τους για συνεντεύξεις με Πορτογάλους παίκτες της ΑΕΚ την παραμονή της αναμέτρησης και πριν αλλά και μετά τον αγώνα με βασικό τους αίτημα τον Πορτογάλο επιθετικό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και ο υπεύθυνος Τύπου της Μπράγκα ευχαρίστησε την ΑΕΚ για το γεγονός ότι ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τετάρτης μιας και ο επιθετικός της Ένωσης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον πορτογαλικό σύλλογο, στον οποίο αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες μέχρι την Κ15 πριν μετακινηθεί στην Μπενφίκα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα