Μπεργκ: «Δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αμυνθούμε καλά στην Τούμπα»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αμυνθούμε καλά στην Τούμπα»

bet365

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του στην Τούμπα, μίλησε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για το ματς με την Ομόνοια (22/10, 19:55) για την πρεμιέρα του Europa League και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Χένινγκ Μπεργκ, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αμυνθεί καλά κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς, είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια, συνήθως τερματίζουν στην δεύτερη θέση στην Ελλάδα. Έχουν καλούς παίκτες και συνεχώς παίζουν στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι γιατί μας αρέσει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες για να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας με καλύτερες ομάδες.

Είμαι σίγουρος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το παιχνίδι και θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να είναι όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό τον αγώνα. Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία για όλους και ανυπομονούμε για το ματς».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν αποτέλεσμα στην Τούμπα:

«Πρέπει να αμυνθούμε καλά, θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα πρέπει να χειριστούμε καλά την μπάλα για να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να σκοράρουμε αν μπορέσουμε. Σίγουρα αυτό είναι δυνατό, παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτές που παίζουμε συνήθως. Αυτό είναι που θες για να τεστάρεις τον εαυτό σου. Για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ καλό για εμάς που θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένταση και ποιότητα μπορείς να αναπτύξεις το παιχνίδι σου. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή την διοργάνωση, οι οπαδοί μας ανυπομονούν για την πρεμιέρα μας στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία μας».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στους οπαδούς:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε εκεί, και αυτοί είναι χαρούμενοι επίσης. Είδαμε τους πανηγυρισμούς, είδαμε τις εκφράσεις του κόσμου όταν κερδίσαμε τον Ερυθρό Αστέρα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με αυτό και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια και είναι κρίμα που δεν θα είναι μαζί μας στο γήπεδο αλλά ξέρουμε πως θα είναι μπροστά στην τηλεόραση και στις καρδίες μας! Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά όταν θα παίξουμε στο πρωτάθλημα, ή ίσως να μπορούν να έρθουν όταν παίξουμε αργότερα στην Ευρώπη. Είναι λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες, δεν ξέρουμε πολλά για το μέλλον για το αν θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα