Αϊντχόφεν: «Προστασία» από την ολλανδική ομοσπονδία ενόψει Europa League

Gazzetta team
Αϊντχόφεν: «Προστασία» από την ολλανδική ομοσπονδία ενόψει Europa League

bet365

Αλλαγές σε ημερομηνίες και ώρες σε 41 παιχνίδια πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ανακοίνωσε η ολλανδική ομοσπονδία, για να βοηθήσει τις ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά και για διευκόλυνση των τηλεοπτικών μεταδόσεων, μετά τη νέα απαγόρευση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα λόγω κορονοϊού.

Το εθνικό συμφέρον πάνω απ' όλα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας ξέρει ότι η πορεία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βοηθάει γενικά το ποδόσφαιρο της χώρας και, για τον λόγο αυτό, ανταποκρίθηκε απόλυτα στο αίτημα των τεσσάρων «Ευρωπαίων».

Άγιαξ (Champions League), Αϊντχόφεν, Άλκμααρ και Φέγενορντ (Europa League) ζήτησαν να αλλάξουν ημερομηνία και ώρα σε κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, οι οποίες φέτος θα είναι συμπτυγμένες λόγω της επίδρασης της πανδημίας του κορονοϊού στο καλαντάρι.

Η ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στο αίτημα και άλλαξε ημερομηνίες και ώρες σε 41 ματς, σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία, ώστε να διευκολύνει ομάδες όπως η Αϊντχόφεν, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Το μέτρο αφορά και παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας, ώστε να μπορούν να μεταδίδονται τηλεοπτικά σε διαφορετικές ώρες, ύστερα από τη νέα απαγόρευση της κυβέρνησης για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του ιού Covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα