Ομόνοια – ΑΕΛ 3-0: Γκολ και θέαμα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (vid)

Ομόνοια – ΑΕΛ 3-0: Γκολ και θέαμα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Ομόνοια – ΑΕΛ 3-0: Γκολ και θέαμα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Επιθετική, με ωραία γκολ, αλλά και τύχη πίσω, η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Ομόνοια, καθάρισε 3-0 την ΑΕΛ και παρέμεινε 2η στο -2 από την κορυφή.

Στις 22 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια στο πρώτο ματς του 5ου ομίλου του Europa League. Η αναμέτρηση είναι κάπως μακριά, αλλά η ομάδα της Κύπρου έδειξε κόντρα στην ΑΕΛ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι Πράσινοι έπαιξαν επιθετικά, αλλά έως τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα δεν μπορούσαν να σκοράρουν, αν και στο φινάλε το ταμπλό έγραφε το υπέρ τους 3-0.

Η ΑΕΛ επίσης είχε καλές στιγμές και ένα δοκάρι, μα με εξ επαφής πλασέ του Ασαντέ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 89', στην πιο ωραία στιγμή του ματς, ο Κακουλής πήρε ασίστ λόμπα και με δική του λόμπα καθάρισε το παιχνίδι. Ο Μποτέ με πέναλτι (90'+4') διαμόρφωσε το 3-0, με την Ομόνοια να είναι 2η στο -2 από την κορυφή.

Ομόνοια (Χένιγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέκγιακς, Χούμποτσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Κούσουλος, Μποτέ, Γκόμες, Τζιόνις (90'+5' Σενέ), Ντούρις (74' Κακουλής), Ασαντέ (86' Λουΐζου).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα