Ντινάμο Κιέβου – Ζόρια 1-1: Όρθια στο Κίεβο

Gazzetta team
Ντινάμο Κιέβου – Ζόρια 1-1: Όρθια στο Κίεβο

bet365

Η Ζόρια, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου, όπου μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί.

Η Ζόρια επιβεβαίωσε ότι δεν είναι διόλου αμελητέα και έστειλε... μήνυμα (και) στην ΑΕΚ, ενόψει των αγώνων των δύο ομάδων στη φάση ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Βίκτορ Σκρίπνικ, θεωρητικά το αουτσάιντερ του ομίλου με Λέστερ, Μπράγκα και ΑΕΚ, πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Ντινάμο Κιέβου μέσα στο «Ολιμπίνσκι» όπου, μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί με τον Βλάντισλαβ Κοχέργκιν (65').

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, η οποία μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League μετά από μια πενταετία, μείωσε την έκταση της ζημιάς με την ισοφάριση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (75').

Μετά από πέντε αγωνιστικές, η Ζόρια βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας του ουκρανικού πρωταθλήματος με πέντε βαθμούς, στο -6 από τις προπορευόμενες Ντινάμο Κιέβου και Βόρσκλα Πόλταβα.

Η σύνθεση της Ζόρια στο «Ολιμπίσκι»: Σεβτσένκο – Φαβόροβ (80' Ρουφάτι), Βέρνιντουμπ, Αμπού Χανά, Κομχενόβσκι – Ιβανισένια – Γκρόμοβ (61' Ναζαρίνα), Καμπάγεβ (71' Πέροβιτς), Γιουρτσένκο, Κοχέργκιν – Γκλάντκι (71' Τσβεκ).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα