Τσιντώτας: «Οδηγός το 2018, στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσουμε»

Τσιντώτας: «Οδηγός το 2018, στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσουμε»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Οδηγός το 2018, στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσουμε»

bet365

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να έχουν ως οδηγό τη σεζόν 2017-2018 όταν κατέκτησαν τον τίτλο στην Ελλάδα και είχαν μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στο «κλειδί» της πρόκρισης επί της Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην Cosmote TV μετά την κλήρωση της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League:

Για την κλήρωση: «Σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η σειρά των αγώνων. Η τέταρτη ομάδα είναι αδύναμη, αλλά καμία δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Υπάρχει η Λέστερ που αγωνίζεται στην Premier League και όλα τα παιχνίδια θα είναι με πίεση».

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στην Ελλάδα και η διαχείριση: «Ο οδηγός μας θα πρέπει να είναι η χρονιά του 2018. Όταν υπάρχουν σερί παιχνίδια η ομάδα αποκτά ρυθμό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το ότι είναι το νούμερο «1» αυτή τη στιγμή: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Εισπράττω εμπιστοσύνη, νιώθω καλύτερα και αποδίδω καλύτερα».

Για το τι έκρινε την πρόκριση: «Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα πολύ κακό σημείο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου μέρους. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να μην τα παρατήσουμε, να τα δώσουμε όλα και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμα καλύτεροι, πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και πήραμε την πρόκριση».

Για τους πανηγυρισμούς: «Αυτά δεν περιγράφονται, είναι δύσκολο».

Για την αγκαλιά στον Στέλιο Σεραφείδη: «Δεν θα ήθελα να πω τι ειπώθηκε. Είναι τιμή μου που ο κύριος Σεραφείδης με περίμενε, μου είπε κάποια πράγματα και με αγκάλιασε».

Για το αν η ΑΕΚ έχει φέτος περισσότερα στοιχεία στο ρόστερ και αν όλοι αισθάνονται πιο άνετα στο γήπεδο: «Όλα τα παιδιά σε όποιες θέσεις κι αν παίζουν προσαρμόζονται και ο καθένας βοηθάει με διαφορετικό τρόπο. Είτε είναι νέοι, είτε είναι παλιοί. Θα ήθελα να αναφερθώ στον Μαχαίρα που είναι νέο παιδί, έχει μπει σε δύο ματς και έχει δείξει τι αξίζει και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το αν είναι επηρεασμένος από τις δυσκολίες του κορονοϊού: «Είναι πολύ διαφορετική σεζόν. Προσωπικά βλέπω στην ομάδα να έχει δουλέψει πολύ καλά και σε θέμα φυσικής κατάστασης. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα