Καρέρα: «Είπα στον Λιβάια να μπει και να αλλάξει το ματς, ευτυχισμένος για τον Καρίμ και την πρόκριση»!

Gazzetta team
Καρέρα: «Είπα στον Λιβάια να μπει και να αλλάξει το ματς, ευτυχισμένος για τον Καρίμ και την πρόκριση»!

bet365

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ευτυχία του για την πρόκριση της ομάδας του με τη Βόλφσμπουργκ. Τι είπε για Λιβάια και Ανσαφιφάρντ.
Ο Μασίμο Καρέρα είπε στη NOVA για:
Την πρόκριση: Είμαι ευτυχισμένος γιατί φτάσαμε στον στόχο μας. Τον στόχο της πρόκρισης που ήθελε και η ομάδα. Η ομάδα έβαλε καρδιά και πάλεψε και ήξερε το πως να... υποφέρει για να περάσει.
Το εάν ξαναβιώσει κάτι τέτοιο: Ναι έχω παίξει πολλούς αγώνες ως παίκτης και έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Δείξαμε χαρακτήρα, διότι είχαμε χάσει πέναλτι και βρεθήκαμε να χάνουμε.
Τη δυσκολία του αγώνα: Η ομάδα ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Συνέχιζε να παίζει. Είχαμε μία δυνατή γραμμή μπροστά στην επίθεση και τα καταφέραμε.
Το τι είπε με τον Λιβάια πριν την αλλαγή: Του είπα να ετοιμαστεί γιατί θα έμπαινε στο γήπεδο στα επόμενα 15 λεπτά. Του είπα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση και να αλλάξει τον αγώνα. Να μπει και να αλλάξει το ματς.
Τον Ανσαριφάρντ: Ήμουν ευτυχισμένος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ήταν και ο ίδιος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν παίκτη. Να βάλει ένα γκολ πρόκρισης. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να σταθούμε σε πρόσωπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα