ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ: Με 4-3-3 και Μάνταλο - Γκαρσία στα άκρα, στον πάγκο ο Λιβάια (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ: Με 4-3-3 και Μάνταλο - Γκαρσία στα άκρα, στον πάγκο ο Λιβάια (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει το επικρατέστερο 4-3-3 για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Στον πάγκο ο Λιβάια, στα άκρα Μάνταλος και Γκαρσία και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Η μεγάλη ώρα της ΑΕΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έφτασε. Ο Καρέρα κατέληξε στο 4-3-3, το οποίο ήταν και το επικρατέστερο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, αφήνοντας στον πάγκο τον Λιβάια και ξεκινώντας στα άκρα τους Μάνταλο και Γκαρσία και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Βασιλαντωνόπουλος τετράδα στην άμυνα, τριάδα στο κέντρο οι Σιμόες, Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς, αριστερά ο Μάνταλος, δεξιά ο Γκαρσία και μπροστά ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Λόπες, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Χνιντ, Παουλίνιο, Μαχαίρας.

Η Βόλφσμπουργκ σε σχηματισμό 4-2-3-1 ξεκινάει με τους: Πέρβαν, Πάουλο Οτάβιο, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ, Μπρέκαλο, Μεχμέντι, Στέφεν, Βέγκχορστ.

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για τον σημερινό αγώνα με την Βόλφσμπουργκ για τα play offs του Europa League #aekwob #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα