ΑΕΚ: Ετοιμος ο Ολιβέιρα για Βόλφσμπουργκ, θλάση ο Μπακάκης

ΑΕΚ: Ετοιμος ο Ολιβέιρα για Βόλφσμπουργκ, θλάση ο Μπακάκης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ετοιμος ο Ολιβέιρα για Βόλφσμπουργκ, θλάση ο Μπακάκης

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Θλάση πρώτου βαθμού ο Μπακάκης.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα την Δευτέρα (28/09) προστατεύθηκε από την προπόνηση της ΑΕΚ, ωστόσο σήμερα (29/09) ενσωματώθηκε και πάλι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ετσι, ο Πορτογάλος επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στις υπηρεσίες του προπονητή του για το κρίσιμο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (01/10, 21:45), για τα Play Off του Europa League.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Μπακάκης επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο, με τον παίκτη να έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν εκ νέου και οι Γαλανόπουλος, Λάτσι, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ υποβλήθηκαν στο τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 που προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους, την Τετάρτη (30/09) στην απογευματινή προπόνηση (18:00), η οποία θα διεξαχθεί στα Σπάτα και όχι στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα