Καρέρα: «Αν κάνουμε κάποια μεταγραφική κίνηση είναι καλοδεχούμενη»!

Καρέρα: «Αν κάνουμε κάποια μεταγραφική κίνηση είναι καλοδεχούμενη»!

Gazzetta team
Καρέρα: «Αν κάνουμε κάποια μεταγραφική κίνηση είναι καλοδεχούμενη»!

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το τι τον ικανοποίησε και το τι τον προβλημάτισε στο ματς με την Σεντ Γκάλεν, δεν θέλησε να αναφερθεί στον... τελικό με την Βόλφσμπουργκ, ενώ σχολίασε και μεταγραφικά!
Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv, λίγο μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σεντ Γκάλεν, ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης τόνισε:
«Το περιμέναμε έτσι το ματς. Σκληρό, δύσκολο και το έκανε πιο δύσκολο η βροχή. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο ματς με καθυστέρηση, να δώσουμε την δική μας τακτική. Είδα καλά πράγματα, παίξαμε με δύναμη, το παλέψαμε και θέλαμε πάση θυσία τη νίκη».
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι αυτό, πέρα από την πρόκριση: «Κρατάω ότι είχαμε στιγμές που στην κατοχή είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά θέλουμε βελτίωση. Μου άρεσε που παλεύαμε όλες τις μπάλες, αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Αλλά πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι, όταν δεν το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι».
Όσο αφορά την αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ, ο Καρέρα δεν έδειξε να... βιάζεται λέγοντας πως «έχουμε χρόνο, αλλά τώρα κοιτάω το ματς πρωταθλήματος».
Τέλος σχετικά με το αν θα ενισχυθεί κι άλλο μεταγραφικά η ΑΕΚ, ο προπονητής τόνισε: «Ο σύλλογος γνωρίζει τι πρέπει και που πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια μεταγραφική κίνηση είναι καλοδεχούμενη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα