ΑΕΚ: Μπαίνουν στη λίστα Σάκχοφ και Ενομπακάρε, «κόβεται» ο Βέρντε λόγω Σπέτσια

ΑΕΚ: Μπαίνουν στη λίστα Σάκχοφ και Ενομπακάρε, «κόβεται» ο Βέρντε λόγω Σπέτσια

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μπαίνουν στη λίστα Σάκχοφ και Ενομπακάρε, «κόβεται» ο Βέρντε λόγω Σπέτσια

bet365

Την έγκριση της UEFA περιμένει η ΑΕΚ, η οποία για το ματς με τη Σεντ Γκάλεν θα προσθέσει στη λίστα Σάκχοφ και Ενομπακάρε, βγάζοντας εκτός τον Βέρντε, για τον οποίο παραμένει ανοικτό το θέμα της μεταγραφής του στη Σπέτσια.

Η ΑΕΚ την περασμένη Παρασκευή είχε στείλει στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών για την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε αυτήν είχε μείνει κενή μία θέση για τον Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος θα δηλωθεί ενόψει της αναμέτρησης με την ελβετική ομάδα καθώς η Ένωση έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγές μέχρι την παραμονή της αναμέτρησης.

Ο Βέρντε στην ανανεωμένη λίστα που θα δώσει η ΑΕΚ στην UEFA θα μείνει εκτός καθώς υπάρχει νέα διαπραγμάτευση με τη Σπέτσια, της οποίας η αρχική πρόταση είχε απορριφθεί από την πλευρά της Ένωσης. Ο Ιταλός εξτρέμ είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω του ανοικτού θέματος της μεταγραφής του και όπως είναι λογικό δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Καρέρα για τη Σεντ Γκάλεν, με την Ένωση να προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την παραχώρησή του.

Τη θέση του Βέρντε στη λίστα για την αναμέτρηση στην Ελβετία θα πάρει ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος αρχικά δεν είχε δηλωθεί. Η ΑΕΚ θα δηλώσει τις αλλαγές στην UEFA την Τρίτη και θα περιμένει απλά την τυπική έγκριση από τη Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα