Αρης: Οι πανηγυρισμοί παικτών και... οπαδών της Κόλος Κοβαλίβκα μετά την πρόκριση (pics)

Gazzetta team
Αρης: Οι πανηγυρισμοί παικτών και... οπαδών της Κόλος Κοβαλίβκα μετά την πρόκριση (pics)

bet365

Ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού, ορισμένα ταξίδια μένουν αλησμόνητα, όπως αυτό των λιγοστών παραγόντων και φίλων της ουκρανικής Κόλος Κοβαλίβκα, οι οποίοι πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες για τη νίκη της ομάδας τους στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'.

Ιδρύθηκε το 2012, έγινε επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος το 2015, έφτασε στην πρώτη κατηγορία της Ουκρανίας το 2019, εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά εφέτος και κατάφερε να γράψει τη δική της ιστορία απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ουκρανική Kolos Kovalivka κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της και την πρώτη πρόκρισή της από το παρθενικό «ευρωπαϊκό» παιχνίδι της αποκλείοντας τον Αρη από τον τρίτο γύρο του Europa League.

«Kovalivka» η περιοχή, «Kolos» ο εμπορικός/αγροτικός συνεταιρισμός που σπονσοράρει την ομάδα η οποία παρατάχθηκε απόψε με 18 Ουκρανούς στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Την ομάδα συνόδευαν και περίπου 30 παράγοντες και φίλοι της, οι οποίοι δεν δίσταζαν να φωνάζουν το «Ko-los - Ko-los» εμψυχωτικό σύνθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και ασφαλώς μετά τη λήξη του ματς το χάρηκαν και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους! Είναι ένα ταξίδι, είναι μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Οσο πικρή κι αν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αρη...

.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα