ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σίμος: «Αισθανόμαστε στενοχώρια, αλλά και περηφάνια»

Σίμος: «Αισθανόμαστε στενοχώρια, αλλά και περηφάνια»

Σίμος: «Αισθανόμαστε στενοχώρια, αλλά και περηφάνια»

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και περήφανος για τους παίκτες του που έδωσαν τα πάντα εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Αισθανόμαστε στεναχώρια γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι για να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Αλλά υπάρχει και περηφάνια για την προσπάθεια των παικτών με υψηλές εντάσεις απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας δώσανε ό,τι είχαν και δεν είχαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Τώρα επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε κάποια στιγμή να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Ο Απόλλωνας έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και πάλι στις λεπτομέρειες κρίθηκε», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε μια από τις στιγμές που είχαμε. Τέτοιες λεπτομέρειες με τέτοιους αντιπάλους κάνουν τη διαφορά. Αλλά σεβασμό στους ποδοσφαιριστές μας καθώς καταθέσαν τα πάντα. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην  Ευρώπη στο μέλλον πιο ώριμοι. Το αν θα είναι άμεσο ή όχι δεν το ξέρουμε. Πρέπει από αύριο αυτή η στενοχώρια που νιώθουμε να φύγει από πάνω μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λαμία. Εκεί συγκεντρωνόμαστε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».