Οι 5 αποκλεισμοί που ψάχνει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς στα play off!

Οι 5 αποκλεισμοί που ψάχνει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς στα play off!

Αντώνης Σαούλης
Οι 5 αποκλεισμοί που ψάχνει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς στα play off!

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τι περιμένει σήμερα η Ενωση από τον 2ο προκριματικό γύρο ώστε να είναι ισχυρή στην κλήρωση της Παρασκευής για τα play off του Europa League...

bwin - ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού με μεγάλες αποδόσεις και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! (21+)

Για να έχει νόημα το θέμα, προφανώς η ΑΕΚ θα πρέπει να περάσει από την Ελβετία την επόμενη εβδομάδα και την έδρα της Σεντ Γκάλεν. Σήμερα όμως οι άνθρωποι της Ενωσης θα στηθούν μπροστά από το site της UEFA για να βλέπει τα ματς του 2ου προκριματικού γύρο του Europa League. Αγώνες που θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την κλήρωση της Παρασκευής (18 Σεπτεμβρίου) για τα play off του Europa League.

Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή θα μπει ως ανίσχυρη στην κλήρωση (ως ζευγάρι με την Σεντ Γκάλεν) αλλά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στους ισχυρούς. Αν είναι πολλές ή όχι θα το αναλύσουμε στο θέμα. Δεδομένα όμως θέλει 5 αποκλεισμούς ισχυρών σήμερα για να μπει στη κλήρωση για τα play off.

Πάμε να δούμε ποια ζευγάρια θα παρακολουθεί σήμερα η ΑΕΚ και από αυτά θα ψάχνει, όπως γράψαμε, 5 αποκλεισμούς.

Τα ζευγάρια

  • Καϊσάρ-ΑΠΟΕΛ στις 15:00 (θέλει αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ)
  • Τέουτα-Γρανάδα στις 17:00 (θέλει αποκλεισμό της Γρανάδα)
  • Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Τότεναμ στις 19:00 (θέλει αποκλεισμό Τότεναμ)
  • Γκέτεμποργκ-Κοπεγχάγη στις 19:00 (θέλει αποκλεισμό της Κοπεγχάγης)
  • Νέφτσι Μπακού-Γαλατάσαραϊ στις 19:00 (θέλει αποκλεισμό της Γαλατά)
  • Σουρουτσένι-Παρτιζάν στις 20:00 (θέλει αποκλεισμό της Παρτιζάν)
  • ΤΣΣΚΑ Σόφιας-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στις 20:00 (θέλει αποκλεισμό της ΜΠΑΤΕ)
  • Κούκες-Βόλφσμπουργκ στις 21:00 (θέλει αποκλεισμό της Βόλφσμπουργκ)
  • Σταντάρ Λιέγης-Μπέιλα Τάουν στις 21:00 (θέλει αποκλεισμό της Σταντάρ)
  • Σάμροκ Ρόβερς-Μίλαν στις 21:00 (θέλει αποκλεισμό της Μίλαν)
  • Οσιγιεκ-Βασιλεία στις 21:45 (θέλει αποκλεισμό Βασιλείας)
  • Μπάτσκα Τόπολα-Στεάουα Βουκουρεστίου στις 22:00 (θέλει αποκλεισμό της Στεάουα)
  • Χόνβεντ-Μάλμε στις 22:05 (θέλει αποκλεισμό της Μάλμε)

Από αυτά τα 13 ζευγάρια η ΑΕΚ θέλει 5 αποκλεισμούς. Γίνεται; Υπάρχουν πιθανότητες αν και κάποιες ομάδες καλό θα ήταν να μην τις υπολογίζουμε. Ναι μεν μιλάμε για μονά ματς και όλα μπορούν να γίνουν, αλλά δύσκολα για παράδειγμα η Πλόβντιβ θ' αποκλείσει την Τότεναμ.

Τότεναμ, Γρανάδα, Βόλφσμπουργκ, Μίλαν και Σταντάρ Λιέγης καλό θα ήταν να μην τις... παρακολουθούμε. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Εάν δεν περάσουν φυσικά θα το υποδεχτούμε με χαρά και ταυτόχρονα θα μιλάμε για έκπληξη μεγατόνων!

Ομως στ' άλλα ζευγάρια υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιές και να λειτουργήσουν προς όφελος της ΑΕΚ. Η Βασιλεία θα έχει δύσκολο έργο στην Κροατία (με την Οσιγιεκ). Δύσκολο έργο θα έχει και η Κοπεγχάγη μέσα στην Γκέτεμποργκ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μακρινό ταξίδι στο Καζακστάν. Η ΜΠΑΤΕ θα πάει στην Βουλγαρία (με ΤΣΣΚΑ Σόφιας). Δύσκολο έργο και για τη Μάλμε μέσα στην Χόνβεντ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ

Μεγάλη προσοχή θέλει ωστόσο στο πόσες ισχυρές θα αποκλειστούν. Η ΑΕΚ είπαμε πως ψάχνει 5 αποκλεισμούς. Εάν δεν έρθουν αυτοί οι αποκλεισμοί η ΑΕΚ θέλει αν είναι δυνατόν να μην αποκλειστεί καμία ώστε να μείνουν ανίσχυρες η Σταντάρ, η Στεάουα, η Γρανάδα και η Μίλαν!

Το χειρότερο σενάριο για την Ενωση θα είναι να αποκλειστούν 4 ισχυροί! Οχι μόνο γιατί θα έχει φτάσει ένα βήμα από τους ισχυρούς αλλά και γιατί θα έχει ως υποψήφιους αντιπάλους τις ομάδες που προαναφέραμε!

Μακάρι να πάνε όλα καλά πάντως σήμερα. Αρχικά να προκριθούν ΟΦΗ και Αρης και στη συνέχεια να γίνει και το χατίρι της ΑΕΚ ώστε να έχει ένα πιο εύκολο έργο σε περίπτωση που αποκλείσει την Σεντ Γκάλεν την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα