ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λούκας Σάσα: «Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας»

Λούκας Σάσα: «Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας»

Λούκας Σάσα: «Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας»

Ο Λούκας Σάσα υποστήριξε ότι ο Άρης θα κρίνει την εξέλιξη του αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα, αναφέρθηκε επίσης και στις συζητήσεις του ατζέντη του με τον Άγγελο Χαριστέα για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου και αρχικά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. «Έχουμε πάρει πληροφορίες για την Κόλος, αλλά πρώτη φορά θα παίξουμε μαζί της οπότε είναι λογικό να μην την ξέρουμε τόσο καλά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να επιτεθούμε, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο και με σκοπό να διεκδικήσουμε τις μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης».

Ρωτήθηκε για το αν του δίνει κίνητρο ο περσινός αποκλεισμός από τη Μόλντε. «Έχουμε το βάρος του περσινού αποκλεισμού από τη Μόλντε. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο. Να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League. Θα χρειαστούμε και τύχη. Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτόν τον στόχο. Πρέπει να δούμε βήμα βήμα τα παιχνίδια. Να προκριθούμε έναντι της Κόλος και μετά να δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Σχετικά με τις συζητήσεις του ατζέντη του, Λέο Κορνασίνι, με τον Άγγελο Χαριστέα για την επέκταση του συμβολαίου του, απάντησε: «Νιώθω πολύ καλά στον Άρη, σαν στο σπίτι μου. Ο Άρης μου προσφέρει τόσα πολλά πράγματα, μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας του ποδοσφαίρου. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουμε. Ο ατζέντης μου είναι στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Έχω το μυαλό μου στον αγώνα με την Κόλος. Ας κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά βλέπουμε».