ΟΦΗ-Αρης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο 2ο προκριματικό του Europa League

Gazzetta team
ΟΦΗ-Αρης: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο 2ο προκριματικό του Europa League

bet365

Ο Άρης μπορεί να έχει... βουνό απέναντί του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, μιας κι η τριάδα των πιθανών αντιπάλων του αποτελείται από τις Τότεναμ, Χάποελ Μπερ Σεβά και Κόλος Κοβαλίνκα. Πιο εύκολο μονοπάτι για τον ΟΦΗ που θα βρει απέναντί του μία εκ των Γρανάδα, Στεάουα Βουκουρεστίου και Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Άρης μπορεί να βρει απέναντί του την Τότεναμ του Μουρίνιο. Αυτό θα φανεί στην κλήρωση της Δευτέρας (31/8, 14.00). Η τριάδα των πιθανών αντιπάλων των κίτρινων είναι η Τότεναμ, η Χάποελ Μπερ Σεβά ή Κόλος Κοβαλίνκα από την Ουκρανία, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει πριν από 26 χρόνια.

Ο ΟΦΗ απέφυγε μεγαθήρια στην κλήρωση του δευτέρου γύρου του Europa League καθώς απέφυγε τα μεγαθήρια με Γρανάδα, Στεάουα Βουκουρεστίου και Απόλλωνα Λεμεσού να είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του στην κλήρωση της Δευτέρας που θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε ότι οι Κρητικοί είναι στο τέταρτο γκρουπ, οι τρεις ομάδες είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του στο δεύτερο προκριματικό γύρο και ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα