Europa League – Σεβίλλη: Ράφα Ναδάλ, ο... 12ος παίκτης! (vid)

Gazzetta team
Europa League – Σεβίλλη: Ράφα Ναδάλ, ο... 12ος παίκτης! (vid)

bet365

Στενός φίλος του Γιούλεν Λοπετέγκι, ο Ράφα Ναδάλ έστειλε μήνυμα στους παίκτες της Σεβίλλης πριν από τον τελικό του Europa League και, όπως αποδείχθηκε, ο σπουδαίος τενίστας ήταν γουρλής.

Ο Γιούλεν Λοπετέγκι είχε έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του ενόψει του τελικού του Europa League. Ο προπονητής της Σεβίλλης είναι στενός φίλος του Ράφα Ναδάλ και ζήτησε από τον σπουδαίο τενίστα να στείλει ένα μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους δώσει επιπλέον ώθηση.

Παρ' ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο Λοπετέγκι είχε αρνηθεί την πρόσκληση του Ναδάλ στον γάμο του επειδή έπρεπε να προετοιμάσει έναν αγώνα της ομάδας, ο Ράφα ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά και, όπως αποδείχθηκε, ήταν γουρλής για τους Σεβιλιάνους, οι οποίοι κατέκτησαν το έκτο Europa League στην ιστορία της ομάδας, χάρη στη νίκη – θρίλερ επί της Ίντερ με 3-2.

«Ήθελα να σας συγχαρώ για την σπουδαία σεζόν που κάνετε. Δώσατε ένα μεγάλο παράδειγμα μαχητικότητας και προόδου σε όλους τους τομείς στην διάρκεια της σεζόν. Μένει η τελευταία προσπάθεια, μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο. Είναι ένας πολύ δύσκολος τελικός, αλλά το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να μπείτε στο γήπεδο και να τον απολαύσετε, με την ηρεμία ότι έχετε πετύχει τους πρωταρχικούς στόχους» ανέφερε αρχικά ο εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών.

«Αυτό θα σας δώσει εμπιστοσύνη και ηρεμία, είστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για να παλέψετε τον τελικό. Στους τελικούς υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, αλλά από την σιγουριά και την γνώση ότι υπάρχουν πιθανότητες μέχρι το τέλος, μπορείτε να πετύχετε τον στόχο» κατέληγε ο Ναδάλ, ο οποίος ζήτησε μια φανέλα υπογεγραμμένη απ' όλα τα μέλη της ομάδας, σε περίπτωση νίκης. Και, βεβαίως, θα την παραλάβει με όλες τις τιμές.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα