Σοκ για τον Σούσο: Διάρρηξη στο σπίτι του, με την γυναίκα και τα δύο μωρά του μέσα, την ώρα του τελικού! (vid)

Gazzetta team
Σοκ για τον Σούσο: Διάρρηξη στο σπίτι του, με την γυναίκα και τα δύο μωρά του μέσα, την ώρα του τελικού! (vid)

bet365

Μια πολύ άσχημη εμπειρία με απόπειρα διάρρηξης έζησε η οικογένεια του Σούσο, την ώρα που ο ποδοσφαιριστής έπαιζε στον τελικό του Europa League με την Σεβίλλη.

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση περίμενε τον Σούσο, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Europa League με την Σεβίλλη κόντρα στην Ίντερ.

Ο μεσοεπιθετικός των Σεβιλιάνων πληροφορήθηκε ότι υπήρξε απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στην Σεβίλλη, όπου δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν, ενώ μέσα βρισκόταν η σύζυγός του Αλίθια και τα δύο παιδιά τους, τα οποία είναι μόλις δύο ετών και τριών μηνών!

Η Αλίθια έβλεπε την προσπάθεια του Σούσο στην τηλεόραση, όταν κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε στον κήπο. Άναψε τα φώτα και, με περίσσιο θάρρος, έδιωξε τους δύο επίδοξους κλέφτες, οι οποίοι μάλλον νόμιζαν ότι το σπίτι ήταν άδειο και τράπηκαν σε φυγή.

Η αλυσίδα διαρρήξεων σε σπίτια ποδοσφαιριστών την ώρα που αυτοί αγωνίζονται έχει και άλλους... κρίκους στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, με θύματα τον Χοακίν και τον Γουίλιαμ Καρβάλιο της Μπέτις, αλλά και τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες, όταν ο Μεξικανός έπαιζε στην Σεβίλλη.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της απόπειρας διάρρηξης στο σπίτι του Σούσο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα