Λοπετέγκι: «Για τον Ρέγες, τον Πουέρτα και όσους μας αγαπούν» (vids)

Gazzetta team
Λοπετέγκι: «Για τον Ρέγες, τον Πουέρτα και όσους μας αγαπούν» (vids)

bet365

Συγκινημένος ο Γιούλεν Λοπετέγκι, αφιέρωσε το έκτο Europa League σε όσους ανθρώπους της Σεβίλλης έφυγαν πρόωρα από την ζωή «και μας βοηθούν από τον ουρανό».

Στα πανηγύρια της Σεβίλλης για την κατάκτηση του έκτου Europa League, μετά το συγκλονιστικό 3-2 επί της Ίντερ στην Κολωνία, οι παίκτες της νικήτριας σήκωσαν στα χέρια, αρχικά, τον αθλητικό διευθυντή, τον υπέρ – επιτυχημένο Μόντσι.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έκαναν το ίδιο και με τον Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα χαράς για το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της καριέρας του, αφού μέχρι τώρα είχε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κ19 και Κ21 με τις αντίστοιχες (μικρές) ομάδες της Ισπανίας.

«Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους της Σεβίλλης που είναι στον ουρανό και μας βοηθούν» δήλωσε συγκινημένος ο 53χρονος πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θυμήθηκε δύο παιδιά της Σεβίλλης που έφυγαν πρόωρα από την ζωή: Τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και τον Αντόνιο Πουέρτα, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

«Αυτό είναι για τον Ρέγες, για τον Πουέρτα και για όσους μας αγαπούν» είπε χαρακτηριστικά ο Λοπετέγκι, ο οποίος προέτρεψε τους φιλάθλους να πανηγυρίσουν, αλλά με προσοχή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Να το γιορτάσουμε, όμως, γιατί αυτό πρέπει να γιορταστεί» είπε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα