Γουλβς-Ολυμπιακός: Ετοιμοι για την πρόκριση στο Final 8 οι «ερυθρόλευκοι»

Γουλβς-Ολυμπιακός: Ετοιμοι για την πρόκριση στο Final 8 οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε (22.00, Cosmote Sport 1) κόντρα στη Γουλβς, με σκοπό να πραγματοποιήσει άλλη μια πρόκριση και να βρεθεί στο Final 8 της Γερμανίας, ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Απόψε το βράδυ στα στέκια του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι και στις γύρω γειτονιές - κι όχι μόνο βεβαίως - θα τραγουδούν, οι φίλοι του Ολυμπιακού «θρύλε μπορείς μπορείς να προκριθείς»! Και γιατί να μην το κάνουν; Ο Μαρτίνς κι οι παίκτες του έχουν δώσει το δικαίωμα στον καθένα να πιστεύει πως αυτή η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν απόψε στο «Μολινό» την 9η τους πρόκριση επί Μαρτίνς! Και τι πρόκριση... Με νίκη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω, οι Πειραιώτες θα πετάξουν απευθείας για το Final 8 του Europa League, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία!

Μεγάλο πλήγμα είναι η απουσία του Ζοσέ Ζα, ενώ ο Σεμέδο λόγω τιμωρίας μπήκε στο αεροπλάνο αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Ετσι, η αποστολή αποτελείται από τους:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Όσον αφορά στα αποψινά πλάνα, αναμένεται να δούμε τους:

Αλέν κάτω από τα δοκάρια, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας κι ο Τσιμίκα στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Παπέ Σισέ και Μπα και μεσαία γραμμή με τη γνωστή τριάδα των Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Μασούρας και Βαλμπουενά θα είναι στα άκρα και μπροστά τους θα είναι Ελ Αραμπί.

Από τους υπόλοιπους της αποστολής εκείνος που φαίνεται να διεκδικεί περισσότερο θέση στο βασικό σχήμα είναι ο Ραντζέλοβιτς, αν προτιμηθεί στη θέση του Μασούρα.

Ο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 3-4-3 με τους:

Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σαΐς, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Τραορέ, Χιμένες, Ζότα

Ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τον Ποντένσε κι αν θα προτιμηθεί αντί του Τραορέ.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα