Ελ Αραμπί: «Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Ελ Αραμπί: «Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Ελ Αραμπί: «Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, την... τρελή φετινή πορεία του Ολυμπιακού για το ματς με την Γουλβς, την πορεία του μέχρι το Λιμάνι και τη συνεργασία του με τον Βαλμπουενά!

Με 49 ματς, 27 γκολ και 8 ασίστ, ο Ελ Αραμπί διανύει με τον Ολυμπιακό την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής του Europa League μίλησαν με τον «ήρωα του Ολυμπιακού στο ματς με την Άρσεναλ», όπως τονίζουν.

«Είμαι πολύ καλά. Τελειώσαμε πρόσφατα το πρωτάθλημα, έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου και μετά το Europa League τον Αύγουστο», είπε Ελ Αραμπί (σαφώς η συνέντευξη έγινε πριν την απόφαση αναβολής του τελικού Κυπέλλου) και συνέχισε:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί ολοκληρώσαμε όπως θέλαμε το πρωτάθλημα, έχουμε τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα στο Europa League, επειδή είχαμε καλή πορεία και στο Champions League. Το να τελειώσουμε με ένα διπλό εδώ είναι σημαντικό για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League».

Όταν ρωτήθηκε για τον ίδιο, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν μου, είμαι ευχαριστημένος για ήμουν αποφασιστικός όταν έπρεπε - όπως και στο ματς με την Άρσεναλ, στο οποίο πήραμε την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου αλλά και με την ομάδα γιατί ήμασταν αήττητοι μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ, παραμένουμε θετικοί γιατί αυτή η σεζόν είναι απίστευτη.

Για εμένα, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερή μου σεζόν , όπως κι η πρώτη μου στη Ligue 1. Φέτος όμως παίζω περισσότερα παιχνίδια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που υπάρχουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το Καέν όπου και γεννήθηκε αλλά και τη διαδρομή του μέχρι τον Πειραιά.

Η ερώτηση που ακολουθεί έχει να κάνει με τον Βαλμπουενά.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ματιέ. Τον ήξερα από πριν, έπαιζα εναντίον του στη Γαλλία. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Εχουμε καταφέρει να συνδυαστούμε, καταλαβαίνει το παιχνίδι μου, καταλαβαίνω κι εγώ το δικό του επίσης. Εκτός αυτού, του αρέσει να δίνει την μπάλα δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο καλύτερος σε ασίστ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο προπονητής κατάλαβε το δέσιμό μας».

Ο Μαροκινός στράικερ, κλήθηκε να περιγράψει το γκολ στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στη διακοπή και τη σημασία των αγώνων στα play off ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη γι' αυτό το ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα