Ολυμπιακός: Ψάχνει 2η σερί «βόμβα» μέσα στην Αγγλία! (infographic & poll)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ψάχνει 2η σερί «βόμβα» μέσα στην Αγγλία! (infographic & poll)

bet365

O Oλυμπιακός κοντράρεται με τη Γουλβς (6/8, 22:00) στο «Μολινό» με έπαθλο την πρόκριση στους 8 του Europa League και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Το ματς της χρονιάς θα δώσει ο Ολυμπιακός στο «Μολινό». Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Γουλβς (6/8,22:00) και αναζητούν την μεγάλη πρόκριση για τον προημιτελικό του Europa League. H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήρθε ισόπαλη (1-1) στο πρώτο ματς των 2 ομάδων στο «Καραϊσκάκης» και θέλει να επαναλάβει την ιστορία με την Άρσεναλ.

Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν μια τεράστια πρόκριση κόντρα στους... κανονιέρηδες στην παράταση με το γκολ του Ελ Αραμπί στο 119', ενώ ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε την ευκαιρία να κλέψει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο στην τελευταία φάση, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δηλαδή ψάχνουν 2η σερί πρόκριση σε αγγλικό έδαφος.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο «Μολινό» με μια πολύ σημαντική απουσία, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζοσέ Σα. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μπόμπι Αλέν, προσπαθώντας να κρύψει το τεράστιο κενό του Πορτογάλου κίπερ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ελ Αραμπί και Ζότα

O Nτιόγκο Ζότα κάνει εξαιρετική δουλειά για τους... λύκους στη διοργάνωση, αφού έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι στιγμής στο ταξίδι του συνόλου του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Από την άλλη ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, Ελ Αραμπί έχει πετύχει 2 τέρματα στο Europa League.

Η Γουλβς διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, κάτι που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του Πειραιά, αν θέλει να φύγει με πρόκριση από την Αγγλία. Οι... λύκοι έχουν πετύχει 18 γκολ και μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βασιλεία βρίσκονται από πάνω τους στη λίστα.

H oμάδα του Μαρτίνς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 19 Ιουλίου και τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ για τα playoffs της Super League 1.

Τα στατιστικά που θέλει να βελτιώσει

Αν εξαιρέσει κάποιος τις προκριματικές φάσεις, ο Ολυμπιακός έχει χάσει τα 9 εκ των 11 τελευταίων εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Επιπλέον έχει προκριθεί σε μόλις ένα εκ των 13 νοκ-άουτ, όπου έφερε ισοπαλία εντός έδρας στο πρώτο ματς. Ήταν το ματς με την Οσμανλισπόρ για τη φάση των 32 του Europa League, όπου μετά το 0-0 στο «Καραϊσκάκης», έφυγε με 0-3 από τη Τουρκία.

Με το «2-0 & έληξε», κερδίζεις πριν τελειώσει το ματς

Με το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, ο παίκτης έχει την δυνατότητα να πάρει την προσφορά «2-0 & Έληξε» στο ματς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έτσι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το στοίχημα του εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταρε, ακόμα και αν το σκορ διαφοροποιηθεί στη συνέχεια.

Με το «Boost Νίκης» και το «Στο Παρά 1», μπορείς να φτάσεις σε μεγαλύτερα κέρδη και επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση που χαθεί ένας αγώνας.

Το «Boost Νίκης» πολλαπλασιάζει τα κέρδη κατά 20% εάν ο παίκτης επιλέξει να στοιχηματίσει σε τουλάχιστον τρεις αγώνες κατά τη διάρκειά τους. Υπάρχει και το «Στο Παρά 1» από το Πάμε Στοίχημα. Αν το επιλέξεις, σου επιστρέφει το ποντάρισμα αν χάσεις 1 ματς από τα 5 σε κάποιο παρολί. Απαιτείται η απόδοση ανά σημείο να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 1,65

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα