Ο Αντάμα Τραορέ... τρομάζει ενόψει Ολυμπιακού: «Θα γυρίσω πιο δυνατός και πιο γρήγορος» (pics)

Ο Αντάμα Τραορέ... τρομάζει ενόψει Ολυμπιακού: «Θα γυρίσω πιο δυνατός και πιο γρήγορος» (pics)

bet365

Ο Αντάμα Τραορέ χωρίς να σηκώνει βάρη ή να παίρνει συμπληρώματα - όπως υποστηρίζει ο ίδιος - δηλώνει ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να επιστρέψει από την καραντίνα ακόμα πιο γρήγορος.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ταχύτητα στο... 96 στο FIFA, ο Αντάμα Τραορέ είναι ο πιο γρήγορος παίκτης. Ο ίδιος παλιότερα είχε πει πως: «Σίγουρα ο Μπολτ θα με νικούσε στα 100 μέτρα στον στίβο, αλλά στο γρασίδι, σε πάνω από 30 μέτρα με την μπάλα στα πόδια, θα κερδίζω πάντα αυτή την κούρσα. Είναι εντελώς διαφορετικό με την μπάλα». Κι όμως, αυτός ο παίκτης μπορεί να γίνει ακόμα πιο γρήγορος όπως λέει ο ίδιος, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League.

«Εχουμε δουλέψει σκληρά για να επιστρέψουμε στην κανονική μας φυσική κατάσταση. Το προσωπικό μας έδωσε μερικά πλάνα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στο σπίτι.

Αν έχεις γυμναστήριο στο σπίτι, μπορείς να διατηρήσεις την φυσική σου κατάσταση που είχες όσο ήσουν στο γήπεδο.

Νομίζω πως κάθε παίκτης στην ομάδα έχει δουλέψει σκληρά από μόνος του και θα επιστρέψουν πιο δυνατοί», είπε ο Αντάμα Τραορέ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς.

Κι η αλήθεια είναι ότι προκαλεί τρόμο. Δηλαδή, ο ίδιος πόσο πιο γρήγορος και πόσο πιο δυνατός μπορεί να γίνει;

Όσο για το μυστικό που έχει χτίσει αυτό το σώμα; Ο ίδιος απάντησε:

«Προπονούμαι κάθε μέρα με προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο κόσμος με ρωτάει αν κάνω βάρη ή αν παίρνω το οτιδήποτε αλλά όχι δεν παίρνω. Είναι αποτέλεσμα φυσικής δουλειάς και πρόληψης, δεν δουλεύω για να αυξήσω τους μύες μου, επειδή αυξάνονται πολύ γρήγορα. Δεν έχω σηκώσει βάρη. Ξέρω πως ο κόσμος δεν το πιστεύει αλλά είναι αλήθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα