Γουλβς - Ολυμπιακός: Τα φαβορί Χασάν και Καφού για την λίστα και το ερωτηματικό για δεξί μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Τα φαβορί Χασάν και Καφού για την λίστα και το ερωτηματικό για δεξί μπακ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ακόμα και σε 3 αλλαγές για την ευρωπαϊκή λίστα, έχει όμως ακόμα το πρόβλημα για τον δεξιό μπακ στην περίπτωση της αποχώρησης του Ομάρ.
Η UEFA δίνει το δικαίωμα για 3 αλλαγές στις ομάδες από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και που δεν είχαν δηλωθεί στις προηγούμενες επιλογές και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα το αξιοποιήσει αυτό.
Πρώτον για να βάλει στην λίστα τον Χασάν αντί του Σουντανί που δεν θα έχει γυρίσει στην δράση. Κατά δεύτερον υπάρχει η επιλογή του Καφού αντί του Λοβέρα όμως το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του δεξιού μπακ. Τα τελευταία νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζουν να δείχνουν πιθανότητα αποχώρησης, κάτι που σημαίνει πως εάν ο Νορβηγός κλείσει αλλού δεν θα είναι διαθέσιμος.
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές των Γκασπάρ και Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχει παίξει και ο Ραντζέλοβιτς αλλά προφανώς και είναι κάτι πολύ πειραματικό. Για το Γουλβς - Ολυμπιακός μία ακόμα επιλογή που μπορεί να δηλωθεί είναι του Μπρούνο.
Η λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού στην UEFA στις 3 Φλεβάρη για τα παιχνίδια της νοκ-άουτ φάσης του UEFA Europa League.
Λίστα Α
Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας & Βαλμπουενά.
Λίστα Β
Μπουλάρι, Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής & Ξενιτίδης.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα