Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στραμμένο στην σύσκεψη της Τρίτης στην UEFA

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στραμμένο στην σύσκεψη της Τρίτης στην UEFA

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην έκτακτη σύσκεψη της UEFA την Τρίτη, εκεί όπου όλες οι ομάδες και οι Ομοσπονδίες θα μάθουν το τι θα γίνει με την συνέχεια των ευρωπαϊκών και εγχώριων διοργανώσεων.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του για το Europa League και της ρεβάνς με τη Γουλβς, που εάν μπορέσει να περάσει θα βρεθεί στις κορυφαίες οκτώ ομάδες του θεσμού. Επίσης προφανώς και θέλει να μάθει από πρώτο χέρι το τι πλάνο θα υπάρξει για τις εγχώριες διοργανώσεις. Η UEFA έχει συγκαλέσει εδώ και μέρες αυτήν την έκτακτη σύσκεψη, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή όλων των Ομοσπονδιών αλλά και εκπροσώπων φορέων και ομάδων. Θα ακουστούν προτάσεις και ιδέες για την κατάσταση που επήλθε και το ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού και φυσικά υπάρχει και το ζήτημα του Euro.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα