Ολυμπιακός: Πέντε ευρωπαϊκές στιγμές που δεν θα ξεχάσει ο Τσιμίκας! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πέντε ευρωπαϊκές στιγμές που δεν θα ξεχάσει ο Τσιμίκας! (vids)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας κάνει τρομερή χρονιά στον Ολυμπιακό και το Gazzetta.gr συγκέντρωσε πέντε φετινές δυνατές ευρωπαϊκές του στιγμές!

Με την γλώσσα των αριθμών ο «Τσίμι» φέτος έχει 36 αγώνες. Σε αυτούς έχει δώσει 1 ασίστ στο Champions League και άλλες 5 στην ελληνική Λίγκα. Ας επιχειρήσουμε όμως να συνοψίσουμε μέσω βίντεο πέντε φετινές ευρωπαϊκές στιγμές που δεν θα ξεχάσει...

- Το 2-2 με Τότεναμ: Ο Τσιμίκας με το πείσμα του, το ταλέντο του και την επιμονή του ήταν μες στους παίκτες που δημιούργησαν την φάση, η οποία και οδήγησε στο κερδισμένο πέναλτι του Βαλμπουενά. Στην συνέχεια ο Γάλλος έκανε το 2-2 από την άσπρη βούλα.

- Το 1-0 με την Μπάγερν Μονάχου από δική του μπαλιά: Στο εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου ο Τσιμίκας έδειξε την κλάση του στο γκολ του Ελ Αραμπί στο 0-1. Θυμηθείτε πιο κάτω την ασίστ του στο ματς.

- Η κούρσα και η ευκαιρία να... τελειώσει νωρίτερα την πρόκριση στο Emirates: Παραμένει από τα χάϊλαϊτς του αυτή η φάση.

Η... επέλασή του και η σουτάρα στο ματς με την Άρσεναλ που αποκρούστηκε δύσκολα.

- Το ανέβασμα ξεκινώντας πίσω από το κέντρο στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ: Παίρνοντας με την Άρσεναλ έκανε μία από αυτές τις κλασικές του κούρσες για προσπαθήσει να βγάλει γκολ στον Ελ Αραμπί. Το τέρμα δεν ήρθε αλλά η φάση έμεινε.

- Η μεγάλη πρόκριση με την Άρσεναλ: Υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές όχι μόνο στην πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα αλλά και στην παρουσία του εκτός των συνόρων. Λογικό είναι αυτή η βραδιά του 1-2 να ανήκει και σε αυτόν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα