Ολυμπιακός: Το τοπ 10 των ευρωπαϊκών του στιγμών! (vid)

Ολυμπιακός: Το τοπ 10 των ευρωπαϊκών του στιγμών! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το τοπ 10 των ευρωπαϊκών του στιγμών! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία και το Gazzetta.gr συγκέντρωσε σε ένα κείμενο δέκα κορυφαίες στιγμές της φετινής του παρουσίας σε Champions και Europa League!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και φέτος σημαντικές και μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις όπως εκείνη επί της Άρσεναλ που τον οδήγησε στις 16 κορυφαίες ομάδες του Europa. Ας δούμε όμως και ας αναδείξουμε 10 κορυφαίες φετινές ευρωπαϊκές στιγμές του:

Νο1 η πρόκριση με την Άρσεναλ: Έχοντας χάσει με 1-0 ο Ολυμπιακός πήγε στο Λονδίνο με στόχο ένα και μόνο αποτέλεσμα και το πήρε παλικαρίσια και δικαιωματικά στην παράταση με το γκολ του Ελ Αραμπί.








Νο2 η πρόκριση στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: Το 1-0 αρκούσε σε ένα ματς που δεν ήταν καθόλου εύκολο και με τους Σέρβους να έχουν χαμένο πέναλτι στην αναμέτρηση. Από αυτό το ματς οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν μέσω της φάσης των ομίλων του Champions League στο Europa.



Νο3 η απίστευτη κούρσα του Τσιμίκα στο Emirates: Με κινήσεις σύγχρονου παίκτη, ταχύτητα και έκρηξη ο Κώστας Τσιμίκας πήγε να βάλει ένα γκολ που εάν δεν το είχε βγάλει ο Λένο θα ήταν στα κορυφαία της σεζόν.




Νο4 η ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τότεναμ: Το 2-2 που πήρε ο Ολυμπιακός εντός έδρας απέναντι στην περσινή φιναλίστ του Champions League μπορεί να μην ήταν ιδανικό από πλευράς σκορ ξεκίνημα, όμως του έδωσε τον έξτρα πόντο για να περάσει στην συνέχεια με τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα.

Νο5 οι γκολάρες του Ποντένσε με Κρασνοντάρ και Τότεναμ: Μπορεί ο Πορτογάλος winger να έφυγε από την ομάδα, όμως τα προσόντα του και η προσφορά του δεν ξεχνιούνται. Δείτε τα πιο κάτω στα δύο σχετικά βίντεο.




Νο6 η γκολάρα του Ελ Αραμπί στην ήττα από την Τότεναμ: Ναι σαφώς δεν ήταν μία καλή βραδιά για τον Ολυμπιακό αλλά το τέρμα του Γαλλομαροκινού ήταν απλά εξαιρετικό και θέλεις να το βλέπεις ξανά και ξανά.


Νο7 Σα vs Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί έβαλαν πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό στο ματς του Μονάχου και τον κέρδισαν, όμως εκείνη τη βραδιά ο Σα έκανε μεγάλες επεμβάσεις.




Νο8 η εμφατική πρόκριση σε βάρος της Κρασνοντάρ: Οι Ρώσοι του Μάρκους Μπεργκ ήταν το τελευταίο εμπόδιο των παικτών του Μαρτίνς για τους ομίλους. Το 1-2 με τα δύο γκολ του Ελ Αραμπί έφεραν την πρόκριση.



Νο9 η τρομερή κούρσα και η κάθετη του Βαλμπουενά στον Ραντζέλοβιτς για το 2-0 στο ματς με την Κρασνοντάρ: Ο Γάλλος είναι τεράστιος παίκτης και το έχει δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν, όπου ήταν κομβικός και στα ευρωπαϊκά ματς. Όλη αυτή η φάση του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική.


Νο10 τα δύο γκολ του Ραντζέλοβιτς με την Κρασνοντάρ μετά την είσοδό του στο παιχνίδι του Φαλήρου που τελείωσε 4-0: Ένα ματς που ο νεαρός Σέρβος διεθνής θα θυμάται μία ζωή. Πιο κάτω δείτε την φάση του 3-0 από την πάσα του Ποντένσε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα