Ο Ζέκα έβγαλε 90λεπτο με... ένα μάτι στην πρόκριση της Κοπεγχάγης

Ο Ζέκα έβγαλε 90λεπτο με... ένα μάτι στην πρόκριση της Κοπεγχάγης

Gazzetta team
Ο Ζέκα έβγαλε 90λεπτο με... ένα μάτι στην πρόκριση της Κοπεγχάγης

bet365

Η Κοπεγχάγη παραλίγο να στερηθεί τον Ζέκα από νωρίς στο ματς με την Σέλτικ λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο μάτι, όμως, ο Έλληνας αρχηγός της απέδειξε ότι είναι μαχητής και έβγαλε το 90λεπτο πρόκρισης παρά το πρόβλημα στην όρασή του.

Πάθος, αυταπάρνηση και Ζέκα είναι έννοιες αλληλένδετες.

Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης έδωσε το σύνθημα για την ψυχωμένη εμφάνιση των Δανών, που οδήγησε σε διπλό-πρόκρισης επί της Σέλτικ (1-3) και το έκανε με... ένα μάτι για ολόκληρο το 90λεπτο.

Όπως δήλωσε ο Έλληνας χαφ μετά το τέλος του αγώνα, σε μια φάση νωρίς στο ματς η μπάλα χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο του κι επηρέασε την όρασή του στο υπόλοιπο, αλλά δεν τον απέτρεψε από το να μείνει στο χορτάρι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παρά την ανασφάλειά του, απέφυγε κάθε πιθανότητα σοβαρού λάθους και απέδειξε γιατί τα media της χώρας τον έχρισαν κορυφαίο παίκτη για το 2019.

«Δεν μπορούσα να δω τίποτα σε όλο το ματς. Μερικές φορές φοβόμουν να μπω στην πορεία της μπάλας στο κέντρο, διότι νόμιζα ότι θα την χάσω. Ήμουν εκνευρισμένος και αγχωμένος μήπως κάνω κάποιο λάθος που θα κόστιζε γκολ στην ομάδα.

Έμεινα στο γήπεδο για χάρη των συμπαικτών μου, ήταν όμορφο να νιώθω την υποστήριξη τους. Δεν μπορούσα να δω, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του αρχηγού και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα καθοδηγήσει το σύνολο του Στάλε Σολμπάκεν στους «16» απέναντι στην Μπασάκσεχιρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα