Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κώστας Βερνίκος στάθηκε στα συναισθήματα που του άφησε η πρόκριση επί της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στη Γουλβς και ευχήθηκε κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ολυμπιακού.

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος είπε χαρακτηριστικά στην «Cosmote Tv»:

Για την απόδοση του Ολυμπιακού και την πρόκριση: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε ομάδα, προπονητή αλλά κυρίως στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα».

Για το ματς με την Γουλβς: «Κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες . Με τις εμφανίσεις του κόντρα στην Άρσεναλ ανάγκασε την UEFA να κάνει ολόκληρη αναφορά. Με την Γουλβς θα κάνει αυτό που πρέπει ο προπονητής».

Για το ότι είναι τεχνικός στην Γουλβς Πορτογάλος: «Ο Μαρτίνς δουλεύει σκληρά και είναι μετρημένος. Στο τιμόνι της Γουλβς είναι ένας πολύ καλός Πορτογάλος προπονητής. Ο Ολυμπιακός αν προκριθεί όχι μόνο ο ίδιος θα ανέβει επίπεδο αλλά θα δώσει πόντους και στην Ελλάδα και θα είναι μια ευκαιρία να ανέβει το ποδόσφαιρο μας».

Για την στήριξη του κόσμου:«Φυσικά το ίδιο θα γίνει και στην Αθήνα και στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός παλεύει να αλλάξει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να το κάνει. Εύχομαι και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο».

Για τον Ποντένσε: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Μπορούσε να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Πιστεύω ότι οι Άγγλοι αμυντικοί θα υποφέρουν, ελπίζω όχι εμείς»

Για την αίσθηση που του άφησε η χθεσινή πρόκριση: «Η ατέλειωτη χαρά αλλά και το γεγονός ότι μπορούσαμε να προκριθούμε αλλά και να αποκλειστούμε στο τέλος. Αυτήν την έκρηξη χαράς δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα