Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Βερνίκος: «Κι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν αυτό που κάνει κι ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κώστας Βερνίκος στάθηκε στα συναισθήματα που του άφησε η πρόκριση επί της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στη Γουλβς και ευχήθηκε κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ολυμπιακού.

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος είπε χαρακτηριστικά στην «Cosmote Tv»:

Για την απόδοση του Ολυμπιακού και την πρόκριση: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε ομάδα, προπονητή αλλά κυρίως στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα».

Για το ματς με την Γουλβς: «Κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες . Με τις εμφανίσεις του κόντρα στην Άρσεναλ ανάγκασε την UEFA να κάνει ολόκληρη αναφορά. Με την Γουλβς θα κάνει αυτό που πρέπει ο προπονητής».

Για το ότι είναι τεχνικός στην Γουλβς Πορτογάλος: «Ο Μαρτίνς δουλεύει σκληρά και είναι μετρημένος. Στο τιμόνι της Γουλβς είναι ένας πολύ καλός Πορτογάλος προπονητής. Ο Ολυμπιακός αν προκριθεί όχι μόνο ο ίδιος θα ανέβει επίπεδο αλλά θα δώσει πόντους και στην Ελλάδα και θα είναι μια ευκαιρία να ανέβει το ποδόσφαιρο μας».

Για την στήριξη του κόσμου:«Φυσικά το ίδιο θα γίνει και στην Αθήνα και στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός παλεύει να αλλάξει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να το κάνει. Εύχομαι και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο».

Για τον Ποντένσε: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Μπορούσε να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Πιστεύω ότι οι Άγγλοι αμυντικοί θα υποφέρουν, ελπίζω όχι εμείς»

Για την αίσθηση που του άφησε η χθεσινή πρόκριση: «Η ατέλειωτη χαρά αλλά και το γεγονός ότι μπορούσαμε να προκριθούμε αλλά και να αποκλειστούμε στο τέλος. Αυτήν την έκρηξη χαράς δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα