Τα ζευγάρια στους "16" του Europa League: Τον πρώτο λόγο για πρόκριση Ιντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θοδωρής Βασίλης
Τα ζευγάρια στους "16" του Europa League: Τον πρώτο λόγο για πρόκριση Ιντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Ρόμα στο πιο αμφίρροπο ματς της φάσης των «16» του Europa League. Με βατούς αντιπάλους Ιντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Γουλβς, υπήρξαν άλλα επτά επτά ζευγάρια για την φάση των «16» του Europa League. Από αυτά το πιο σημαντικό και αμφίρροπο είναι αυτό της Σεβίλλης με την Ρόμα. Αντίθετα, βατή είναι η κλήρωση για τα δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν την αυστριακή Λίντσερ του Βαλεριέν Ισμαέλ, ενώ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισπανικής Χετάφε η οποία εντυπωσιάζει φέτος.

Στα άλλα ζευγάρια οι δύο γερμανικές Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ρέιντζερς και Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η τρίτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης (εφόσον δεν αποκλειστεί σήμερα από την Σάλτσμπουργκ) θα βρει στον δρόμο της την Βασιλεία που απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ.

Τέλος, η Μπασάκσεχιρ θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα σε ένα ανοικτό ζευγάρι.

Τα ζευγάρια των «16» του Europa League

Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη
Ολυμπιακός-Γουλβς
Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ-Χετάφε
Σεβίλλη-Ρόμα
Σάλτσμπουργκ/Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βασιλεία
Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θυμίζουμε πως η πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου και η δεύτερη για τις 19 Μαρτίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα