Μπα στο site της UEFA: «Πρέπει να κάνουμε το come back, όλα μπορούν να γίνουν με Άρσεναλ»

Δημήτρης Τομαράς
Μπα στο site της UEFA: «Πρέπει να κάνουμε το come back, όλα μπορούν να γίνουν με Άρσεναλ»

bet365

Ο Αφρικανός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στο site της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τον αγώνα με την Άρσεναλ και την συνέχεια.

Ο Μπα είπε στο uefa.com για:

Το 0-1: Δεν είναι το αποτέλεσμα που ελπίζαμε να έχουμε. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε παρά ο αντίπαλος για να πάρει τον αγώνα. Όμως σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο μετράνε οι λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Είμαστε όλοι μαζί. Μία ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το come back και θεωρώ ότι όλα μπορούν να γίνουν με Άρσεναλ.

Το 2ο ματς με την Άρσεναλ: Έχουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι να προετοιμάσουμε (ΠΑΟΚ). Είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θα πάμε να παλέψουμε. Μπορούμε να αποδώσουμε πιο καλά. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ή είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σε καθημερινή βάση για να βελτιωθούμε και άλλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα