Europa League: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι δύο αήττητοι από τους «32»!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Europa League: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι δύο αήττητοι από τους «32»!

bet365

Η φάση των «32» του Europa League ξεκινά απόψε. Εδώ θα δούμε τρεις ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στο εθνικό τους πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός είναι μία εξ αυτών!

Build A Bet στο Ολυμπιακός - Άρσεναλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Ολυμπιακός μετρά σε 24 ματς πρωταθλήματος 60 βαθμούς, κρατώντας τον ΠΑΟΚ στο -2 από την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει 18 φορές και άλλες 6 έχουν φέρει ισοπαλία με ρεκόρ τερμάτων 50-9. Ηττήθηκε μόνο στους ομίλους του Champions League από Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Η Λουντογκόρετς είναι η ομάδα που έχει ηττηθεί φέτος 4 φορές. Εξ αυτών οι δύο ήταν από την Φερετσβάρος για τα προκριματικά του Champions League, ενώ η Εσπανιόλ ήταν η ομάδα στους ομίλους του Europa League που τη νίκησε μέσα έξω.

Από εκεί και πέρα, μετράει σε 21 ματς πρωταθλήματος 15 νίκες και 6 ισοπαλίες και φυσικά είναι στην κορυφή με 51 βαθμούς, αφήνοντας την Λέφσκι Σόφιας δεύτερη με 44. Μάλιστα έχει ρεκόρ 36-8 γκολ!

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει αγωνιστεί φέτος, για το ουκρανικό πρωτάθλημα, σε 18 ματς εκ των οποίων έχει νικήσει στα 16 και μόλις στα 2 έχει φέρει ισοπαλία με ρεκόρ τερμάτων 50-9. Εννοείται ότι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, ενώ η Ντιναμό Κιέβου ακολουθεί με 36. Η Σίτι κι η Αταλάντα είναι οι μόνες ομάδες που την έχουν νικήσει φέτος για τους του ομίλους του Champions League. Μένει να δούμε τι θα κάνει κόντρα στην Μπενφίκα!

*Η Ζάλτσμπουργκ θα μπορούσε να μπει στο γκρουπ των αήττητων ομάδων της διοργάνωσης αλλά ηττήθηκε από την Λασκ στις 14/2

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα