Αρτέτα: «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Ολυμπιακό, είναι ομάδα που δεν συμβιβάζεται»!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αρτέτα: «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Ολυμπιακό, είναι ομάδα που δεν συμβιβάζεται»!

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός εκθείασε τον Ολυμπιακό και τις δυνατότητές του στην συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ. Τι άλλο επισήμανε ο Μικέλ Αρτέτα εκ μέρους των Άγγλων.
Ο Μικέλ Αρτέτα είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τα ματς με Ολυμπιακό: Γνωρίζουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δει ματς της ελληνικής ομάδας. Ξέρουμε πόσο ζεστή είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση αλλά έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ολυμπιακό.
Από την συνολική του απόδοση. Όχι μόνο ατομικά. Πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ένταση, η οποία δεν συμβιβάζεται ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και έχει σαφείς αρχές στο παιχνίδι της. Ξέρουμε το τι πρέπει να περιμένουμε. Είναι μία σημαντική διοργάνωση. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Στόχος της Άρσεναλ να κατακτά όποια διοργάνωση παίρνει μέρος. Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό ματς ως τεχνικός της Άρσεναλ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.Έχω δει το στιλ του Ολυμπιακού και θα πρέπει να το προσαρμόσουμε ανάλογα το παιχνίδι μας. Γιατί τα παιχνίδια του Γιουρόπα είναι εντελώς διαφορετικά από την Πρέμιερ.
Τον Τσιμίκα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ: Δεν σχολιάζω ποτέ για παίκτες που δεν ανήκουν στην Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα