Ποιους πρέπει να βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μαρτίνς; (poll)

Ποιους πρέπει να βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μαρτίνς; (poll)

Gazzetta team
Ποιους πρέπει να βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μαρτίνς; (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός «έχασε» τέσσερις από την ευρωπαϊκή λίστα, μπορεί να προσθέσει τρεις και υπάρχουν έξι υποψήφιοι για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Build A Bet στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Ντάνιελ Ποντένσε πουλήθηκε στην Γουλβς. Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο δόθηκε δανεικός στην Λεγκανές. Ο δανεισμός του Μπενζιά έληξε για να παίξει στην Ντιζόν. Ο Μεριά δόθηκε δανεικός στην Κασίμπασα. Και ο Κούτρης δόθηκε δανεικός στην Μαγιόρκα, αλλά ούτως η άλλως ο Ελληνας αριστερός μπακ δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα τον Σεπτέμβρη, σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις.

Ετσι ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε τέσσερις και μπορεί να προσθέσει μόνο τρεις. Με τους υποψήφιους να είναι περισσότεροι. Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη ότι μόνο ο Σουντανί μπορεί να είναι σίγουρος για τη μία θέση...

Ποιοι είναι οι άλλοι πέντε υποψήφιοι όμως;

Ο Μπα είναι ο ένας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν είχε βρεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα μιας και τον Σεπτέμβρη είχαν προτιμηθεί οι Σεμέντο, Σισέ, Αβραάμ και Μεριά. O Mεριά όπως διαβάσατε μετακόμισε στην Τουρκία και οι κεντρικοί αμυντικοί είναι 3 στην λίστα εκτός εάν θεωρηθεί ως τέταρτος ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο δεύτερος. Ο Ελληνας μέσος επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Επαιξε στο ματς Κυπέλλου με την Καλάματα ενώ έχει αγωνιστεί και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και με την Ξάνθη.

Ο Χασάν είναι ο τρίτος. Ο Αιγύπτιος επέστρεψε μετά την επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς, αντικατέστησε ουσιαστικά τον Γκερέρο αλλά ο Πορτογάλος υπολογίζει και τον Σουντανί ως φορ πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Καφού είναι ο τέταρτος. Αποκτήθηκε στην θέση του Μπενζιά με τα χαφ του Ολυμπιακού στην ευρωπαϊκή λίστα να είναι ο Μπουχαλάκης, ο Γκιγιέρμε και ο Καμαρά.

Ο Εμρέ Μορ είναι ο πέμπτος. Ο Ολυμπιακός τον πήρε ως αντί-Ποντένσε. Τα εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» στην ευρωπαϊκή λίστα είναι οι Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς ενώ μπορεί ν' αγωνιστεί και ο Βαλμπουένα.

Ποιους 3 θα επιλέγατε εσείς όμως για την ευρωπαϊκή λίστα;

Αυτή σας θυμίζουμε πως αποτελείται από τους:

  • Σα, Αλέν (τερματοφύλακες)
  • Σεμέντο, Ομάρ, Τσιμίκας, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Γκασπάρ (αμυντικοί)
  • Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (μέσοι)
  • Ελ Αραμπί (επιθετικός)
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα