Ολυμπιακός: Ο «γρίφος» και τα νέα ονόματα για την λίστα του Europa League

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «γρίφος» και τα νέα ονόματα για την λίστα του Europa League

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο μέχρι τις 00.00 της 3ης Φλεβάρη να κάνει τις 3 αλλαγές του στην ευρωπαϊκή λίστα και ήδη υπάρχουν φαβορί, όμως οι τελευταίες προσθαφαιρέσεις του ρόστερ θα παίξουν τον ρόλο τους.

Από τους φευγάτους του ρόστερ ο Κούτρης δεν ήταν δηλωμένος αλλά στην λίστα βρίσκονταν και ο Μπενζιά και ο Ποντένσε. Εάν προλάβουν να φύγουν και οι Μεριά - Γκερέρο θα είναι και αυτοί εκτός. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός μπορεί έως τις 3 Φλεβάρη και ώρα 00.00 να κάνει τις 3 αλλαγές του.

Σε αυτήν την φάση δυνατοί υποψήφιοι για να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των δύο αγώνων του Europa League με την Άρσεναλ φαντάζουν οι Φορτούνης, Σουντανί και Χασάν. Ειδικά ο Σουντανί έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αξίζει την ευκαιρία του. Όμως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ακόμα και άλλες δύο προσθήκες (χαφ και εξτρέμ ενώ μένει να ξεκαθαριστεί εάν θα προκύψει και αντί-Κούτρης) μπορεί τα δεδομένα αυτά να αλλάξουν. Κοινώς υπάρχει ακόμα ένας σχετικός... γρίφος.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει τους Γκασπάρ, Μπενζιά και Λοβέρα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Εκτός είχαν μείνει οι Κούτρης και Σουντανί, ενώ - όπως ήταν λογικό - εκτός βρέθηκαν και οι Φορτούνης - Λάζαρος, λόγω των τραυματισμών τους.

H τότε ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:
Η λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα στην UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του UEFA Champions League.
Η λίστα Α
Αλέν
Μπενζιά
Γκασπάρ
Σεμέδο
Μπουχαλάκης
Καμαρά
Ποντένσε
Σισέ
Γκιγιέρμε
Ελ Αραμπί
Ομάρ Ελαμπντελαουί
Γκερέρο
Λοβέρα
Σα
Μασούρας
Μεριά
Παπαδόπουλος
Ραντζέλοβιτς
Τοροσίδης
Τσιμίκας
Βαλμπουενά
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα