Αρτέτα: «Στόχος η Ευρώπη και τα μεγάλα τρόπαια»

Gazzetta team
Αρτέτα: «Στόχος η Ευρώπη και τα μεγάλα τρόπαια»

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε ότι οι στόχοι της Άρσεναλ θα κινηθούν γύρω από την διεκδίκηση τίτλων και ευρωπαϊκής πορείας, σκοπεύοντας να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των Κανονιέρηδων.

Η εποχή του Μικέλ Αρτέτα άρχισε κι επίσημα στην Άρσεναλ, με τον Ισπανό τεχνικό να δίνει το στίγμα του στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως Κανονιέρης.

Ο νεοφερμένος coach της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους που του έθεσε η διοίκηση Κρένκε και δήλωσε ότι οι Λονδρέζοι θα παλέψουν για τους μεγάλους τίτλους και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον στόχο της Ευρώπης.

«Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μεγάλο τρόπαιο και αυτό μου κατέστη ξεκάθαρο στις συζητήσεις μας με τον Σταν και τον Τζον Κρένκε. Πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη, να διεκδικούμε τρόπαια, όλα τα υπόλοιπα δεν μας αρκούν» είπε ο Αρτέτα, ο οποίος εξήρε τον Μεσούτ Οζίλ και έδειξε να τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της συνέχειας:

«Είναι τεράστιος παίκτης για τον σύλλογο. Έχω δουλέψει μαζί του, ξέρω πώς λειτουργεί και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι δουλειά μου να βγάλω τον καλύτερο εαυτό του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα