Μαρτίνς: «Δύσκολες βραδιές για εμάς, δύσκολες και για την Αρσεναλ» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δύσκολες βραδιές για εμάς, δύσκολες και για την Αρσεναλ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην κλήρωση με την Αρσεναλ λέγοντας πως όσο δύσκολο θα είναι για τον Ολυμπιακό θα είναι και για τους Αγγλους.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv.

«Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα είναι ωραίες βραδιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης, πολύ δυνατή και διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχει αρχίσει καλά στο πρωτάθλημά της, είναι επικίνδυνη, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει στα ίσα απέναντί της, θα έχει κάτι να πει σε αυτά τα παιχνίδια».

Για τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ:
«Ο Ολυμπιακός ως ώρα έχει αποδείξει ότι είναι υπεύθυνος σε όλες τις διοργανώσεις, παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με τη ίδια φιλοσοφία. Θα δούμε τότε ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Άρσεναλ».

Για τις πιθανότητες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν:
«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά. Θεωρητικά η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά κι εμείς έχουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, θα έχουμε βελτιωθεί ως τον Φεβρουάριο και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να στηρίζονται πάνω μας. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό και δύο δύσκολες βραδιές για την Άρσεναλ».

Για το αν θα προτιμούσε να είναι τώρα τα παιχνίδια με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ:
«Είτε σε καλή είτε σε κακή φάση, είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχουμε αποδείξει και πως εκτός έδρας μπορούμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας, αυτό που λέω είναι πως θα παίξουμε με θάρρος, με ψυχή, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα