Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Τη νίκη του κόκκινου και του άσπρου προέβλεψε ο Ντέιβιντ Μάιλ, γενικός γραμματέας της Άρσεναλ, στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή...

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ικανοποιημένος φάνηκε με την κλήρωση της Άρσεναλ ο γενικός γραμματέας της ομάδας Ντέιβιντ Μάιλ, ο οποίος στάθηκε και στην παρουσία των Μαυροπάνου και Παπασταθόπουλου στις τάξεις των Κανονιέρηδων.

«Το κόκκινο και το άσπρο θα νικήσει. Έχουμε πολλούς φίλους με τον Ολυμπιακό, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά ελπίζουμε να είμαστε νικητές αυτή τη φορά» σημείωσε στην COSMOTE TV συμπλήρωσε:

«Η θέση του προπονητή είναι ανοιχτή, ενώ υπάρχει και μεταγραφική περίοδος εν όψει, οπότε μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Αυτό που θέλουμε είναι να ξαναβρούμε την σταθερότητα και να αρχίσουμε να κερδίζουμε»

Τέλος, ερωτηθείς για την παρουσία των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου στους Κανονιέρηδες, απάντησε: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στις τάξεις μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα