Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Αρσεναλ στους «32»

Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Αρσεναλ στους «32»

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Ολυμπιακού: Με την Αρσεναλ στους «32»

bet365

Πάλι με την Αρσεναλ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά για τους «32» του Europa League. Στις 20 Φεβρουαρίου το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης», στις 27 η ρεβάνς στο Λονδίνο.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ούτε... παγωμένα να ήταν τα μπαλάκια. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε ξανά με την Αρσεναλ! Αυτήν την φορά όχι για όμιλο του Champions League αλλά για τους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας μιας και ο Κανούτε... τράβηξε την Αρσεναλ ως αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Μπορεί η Αρσεναλ να διανύει την χειρότερή της σεζόν τα τελευταία χρόνια, όμως πρόκειται για έναν αγγλικό σύλλογο και δεδομένα για μια ομάδα που θα έχει κίνητρο στο Europa League. Κι αυτό γιατί πιθανότατα θα είναι η μοναδική της ελπίδα για να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Θυμίζουμε πως πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά εκεί γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι (4-1)...

Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 20 Φεβρουαρίου στο «Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα (27 του μηνός) στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα