Europa League: Τα... ίδια και στην Ευρώπη η Γιουνάιτεντ (vids)

Gazzetta team
Europa League: Τα... ίδια και στην Ευρώπη η Γιουνάιτεντ (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αρκετές αλλαγές έμεινε στο 0-0 στην Αλκμααρ. Ισοπαλίες και για Ρόμα, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ. Νίκες για Γουλβς, Εσπανιόλ.

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Στο μεγάλο ματς του ομίλου η Φέγενορντ πήρε μεγάλη νίκη επί της Πόρτο, έβαλε τέλος στο εξαιρετικό σερί που έτρεχαν οι Δράκοι σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49’ με τον Τόορνστρα, ενώ τελείωσαν τα πάντα στο 80’, όταν ο Κάρσντορπ έκανε το τελικό 2-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες στο ενδιάμεσο. Στο άλλο παιχνίδι στην πρώτη της νίκη έφτασε και η Γιουνγκ Μπόις, που έκανε μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Ρέιντζερς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μορέλος στο 44’, με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, πριν ο Ασαλέ κάνει το 1-1 στο 50’ και ο Φάσναχτ το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις.

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Το απόλυτο έκανε η εντυπωσιακή Λουντογκόρετς, που δεν σταματάει να σκοράρει. Μετά το 5-1 της πρεμιέρας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ομάδα της Βουλγαρίας έφυγε με άνετη νίκη και από την Ουγγαρία επί της Φερεντσβάρος με 3-0. Προηγήθηκε μόλις στο 1’ με τον Λουκόκι, έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Φόρστερ στο 40’, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 43’, όταν ο Γκριγκόρε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 0-3 έκανε ξανά ο Φόρστερ στο 64’. Στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ μπορεί να ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα για να χάσει με 2-0 από την Εσπανιόλ στη Μόσχα. Ο Γου Λέι έκανε το 0-1 στο 64’, ενώ τη νίκη σφράγισε ο Βίκτορ στις καθυστερήσεις.

9ος ΟΜΙΛΟΣ
Όλα ανοιχτά παραμένουν, καθώς είχαμε δύο ισοπαλίες. Η Σεντ Ετιέν υποδέχθηκε την Βόλφσμπουργκ και προηγήθηκε στο 13’ με τον Κολοτζέτσακ, όμως η απάντηση των Λύκων ήταν άμεση, με τον Γουίλιαμ να κάνει το τελικό 1-1 στο 15’. Στο άλλο παιχνίδι τον πρώτο της βαθμό πήρε η Ολεξαντρία, που υποδέχθηκε την Γκενκ στο ουδέτερο Λβιβ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με τον Ντεπουάτρ, όμως οι μαχητικοί Ουκρανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σίταλο στο 60’ και να αποφύγουν την ήττα, παίρνοντας ιστορικό βαθμό.

10ος ΟΜΙΛΟΣ
Η βολίδα του Λιεντλ (51') όρισε την έκπληξη στο Βόλφσμπεργκερ – Ρόμα. Οι άπειροι Αυστριακοί κατάφεραν να σταματήσουν (1-1) τους Ρωμαίους, που είχαν προηγηθεί με τον Σπινατσόλα (27') και να μείνουν μαζί τους στην κορυφή με 4 βαθμούς. Με το ίδιο ακριβώς σκορ έληξε και το Μπασακσεχίρ – Γκλάντμπαχ, με τους Γερμανούς να παίρνουν τον πρώτο βαθμό τους με γκολ του Χέρμαν στις καθυστερήσεις.


11ος ΟΜΙΛΟΣ
Με γκολ του Μπολί στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γουλβς πέρασε με 0-1 από την Μπεσίκτας και πανηγύρισε τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Οι Λύκοι βέβαια παρέμειναν στην 3η θέση του ομίλου, καθώς το Μπράγκα – Σλόβαν Μπρατισλάβας έληξε χωρίς νικητή (2-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι Τσέχοι βρήκαν την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 88', με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή με 4 βαθμούς.


12ος ΟΜΙΛΟΣ
Δεν είναι στα καλύτερά της ούτε φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτό επιβεβαιώθηκε και στην Ευρώπη. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να είχαν αρκετές αλλαγές και να έριξαν κάμποσους νεαρούς στο ματς με την Αλκμααρ, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι κόλλησαν στο 0-0 κόντρα στους εξίσου νεανικούς Ολλανδούς, με τους οποίους μπήκε αλλαγή στο 87' ο Ελληνας αμυντικός, Παντελής Χατζηδιάκος. Ωστόσο, δεν έπεσαν από την κορυφή του ομίλου, όπου συγκατοικούν πλέον με την Παρτιζάν στους 4 βαθμούς. Οι Κροάτες νωρίτερα είχαν περάσει με 1-2 από την Αστανά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
19:55

Αστανά – Παρτιζάν 1-2
Γιουνγκ Μπόις – Ρέιντζερς 2-1
Φέγενορντ – Πόρτο 2-0
Σεντ Ετιέν – Βόλφσμπουργκ 1-1
Ολεξαντρία – Γκεντ 1-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εσπανιόλ 0-2
Φερντσβάρος – Λουντογκόρετς 0-3
Μπασακσεχίρ – Γκλάντμπαχ 1-1
Βόλφσμπεργκερ – Ρόμα 1-1
Μπεσίκτας – Γουλβς 0-1
Μπράγκα – Σλόβαν Μπρατ. 2-2
Αλκμααρ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0

20:00
Λάτσιο – Ρεν
Σελτικ – Κλουζ
Γκιμαράες – Αϊντραχτ Φρ.
Αρσεναλ – Σταντάρ Λιέγης
Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ
Ντουντελάνζ – Καραμπάγκ
Μάλμε – Κοπεγχάγη
Λουγκάνο – Ντ. Κιέβου
Κράσνονταρ – Χετάφε
Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία
Σπόρτινγκ Λ. - Λασκ
Ρόζενμποργκ - Αϊντχόφεν

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες όλων των ομίλων

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα