Η αλλαγή που ζήτησε ο Μάνταλος και οι παίκτες στα… όριά τους

Η αλλαγή που ζήτησε ο Μάνταλος και οι παίκτες στα… όριά τους

Δημήτρης Βέργος
Η αλλαγή που ζήτησε ο Μάνταλος και οι παίκτες στα… όριά τους

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ήταν εκείνος που ζήτησε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο στην Τραπεζούντα, με τον Νίκο Κωστένογλου να τον αντικαθιστά.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γκλάντμπαχ - Λειψία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Σενιόλ Γκιουνές» αγγίζοντας το θαύμα της πρόκρισης απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν και ο Πέτρος Μάνταλος, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να δείχνει πάθος και τρομερή θέληση για να αγγίξει η Ένωση μια επική ανατροπή, ασχέτως αν στο τέλος ήρθε ο αποκλεισμός.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έγινε αλλαγή στο 81’, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να τον αντικαθιστά. Αρκετοί ίσως να παραξενεύτηκαν με την αλλαγή του Μάνταλου, ωστόσο ο ίδιος ο αρχηγός της Ένωσης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει να αντικατασταθεί από τον Νίκο Κωστένογλου σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Τόσο ο Μάνταλος, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ έπαιζαν στα… όριά τους, κάνοντας κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό και ο Κωστένογλου καθυστέρησε την τρίτη αλλαγή με τον Κλωναρίδη, τον οποίο πέρασε στο ματς στο 88’, καθώς πολλοί έπαιζαν στα… κόκκινα και υπήρχε ο κίνδυνος κάποιος να μην αντέξει και η Ένωση να μείνει με δέκα παίκτες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα