Μάνταλος: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο»

Μάνταλος: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες του και τον Νίκο Κωστένογλου, τονίζοντας ότι μένει η πικρία του αποκλεισμού.

Μόνο καλά λόγια για όλους τους «κιτρινόμαυρους» είχε να πει ο Πέτρος Μάνταλος μετά το αποψινό ματς της Τουρκίας. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Αυτός ηταν ο στόχος μας. Το πιστεύαμε, ειλικρινά. Ξέραμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ίσως μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου. Για τον κ. Κωστένογλου που δυο ημέρες έδωσε ό,τι μπορούσε να δώσει σε κάθε παίκτη. Αλλά μένει αυτή η πικρία, που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το τέλειο. Πριν δυο ημέρες λέγαμε 'τι γίνεται', είχαμε συζητήσεις με κόσμο. Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Αυτές οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, σου λένε 'φίλε η ομάδα είναι καλή μπορείς'. Στο πρωτάθλημα μόλις αρχίσαμε. Αυτές οι εμφανίσεις μας λένε ότι μπορούμε κάτι πολύ καλό», είπε αρχικά στην Cosmote Tv.

Και συνέχισε. «Είναι ένα καλό χρονικό διάστημα η διακοπή. Η ομάδα χρειάζεται μία νίκη μισό – μηδέν με την Τρίπολη. Να κερδίσουμε. Να στρωθούμε να δουλέψουμε ώστε την τρίτη αγωνιστική να παρουσιαστεί η ΑΕΚ όπως θέλουμε να βλέπουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα