Μπακάκης: «Με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε»

Μπακάκης: «Με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε στο θέμα φυσικής κατάστασης που έχει η ΑΕΚ και είναι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πράγματα.

Ο δεξιός μπακ της Ενωσης μίλησε στην Cosmote Tv μετά το ματς με την Τράμπζονσπορ και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν, εκφράζοντας όμως την πίστη του ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν.

«Όλα τα παιδιά από την πρώτη στιγμή είχαμε πιστέψει ό,τι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και ήταν η πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Εδωσαν τα πάντα και περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν. Βρεθήκαμε κοντά... Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αυτή η ομάδα εχει ποιότητα, ψυχή και πάθος και με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Ειδαμε μια αλλαγμένη ΑΕΚ. Άλλαξε η ψυχολογία των παικτών. Δώσαμε τα πάντα. Ειμαστε λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση. Μη κρυβόμαστε. Πρέπει να το δουλέψουμε. Όταν το σώμα μπορεί είναι και περισσότερο ελεύθερο το μυαλό»«, είπε αρχικά ο Μπακάκης και συμπλήρωσε: «Όλα βοήθησαν σήμερα. Το σχήμα, το πάθος, ο προπονητής όλα. Μας είπε πράγματα ο προπονητής να μας ανεβάσει το ηθικό. Μας αφήνει μια πικρία, γιατί είδαμε ότι μπορούσαμε να περάσαμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, μετά από καιρό. Το πάθος για την ΑΕΚ. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα