Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Εσίτι: «Πικραθήκαμε, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

bet365

Ο Άντερσον Εσίτι χαρακτήρισε «πικρό» τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να διαπιστώσει τα λάθη της και να τα διορθώσει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο Νιγηριανός μέσος στάθηκε στα λάθη και στο πρώτο παιχνίδι, που κόστισε την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό παρά τη νίκη: «Ο αποκλεισμός μου αφήνει πίκρα συναισθήματα, γιατί η ομάδα άξιζε να περάσει. Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ, και η ομάδα τους ήρθε εδώ παίζοντας καθαρά αμυντικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για το αν χάθηκε η πρόκριση στην Μπρατισλάβα: «Ναι, προφανώς, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση σήμερα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια γκολ: «Ορισμένες φορές φταίει η τύχη και άλλες φορές επικρατεί σύγχυση στην άμυνα».

Για την φυσική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ανεβαίνει η ψυχολογία μου συνεχώς από τη στιγμή που παίρνω φανέλα βασικού, δέθηκα πολύ με την ομάδα, και μέρα με την μέρα θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα