Οι «ακτίνες» του ΠΑΟΚ

Οι «ακτίνες» του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Ρούσσος
Οι «ακτίνες» του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα playoffs του Europa League, με τους περισσότερους παίκτες του σε κακό βράδυ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης, νικώντας μεν (3-2) τους Σλοβάκους, όμως όχι με το σκορ που έψαχνε μετά την ήττα με 1-0 στη Μπρατισλάβα.

Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είχαν την απαιτούμενη καλή απόδοση, ώστε να επιβληθούν επαρκώς της Σλόβαν, κάνοντας λάθη που κόστισαν γκολ και τελικά την πρόκριση.

Αναλυτικά:

Πασχαλάκης: Φάνηκε απροετοίμαστος στο πρώτο γκολ της Σλόβαν, αν και το σουτ ήταν αρκετά καλό. Συνολικά δεν έκανε κάτι για να ξεχωρίσει.

Ροντρίγκο: Είχε καλές προωθήσεις και συμμετείχε στη δημιουργία, τις περισσότερες φορές με ευστοχία. Αμυντικά είχε κενά σε αρκετές φάσεις, κάτι αναμενόμενο αφού ο ΠΑΟΚ πίεζε σε όλο το παιχνίδι και είχε ξεκάθαρα επιθετικό προσανατολισμό. Συνολικά ήταν καλός.

Βαρέλα: Δεν βρέθηκε στο καλύτερό του βράδυ κι αν σε προσωπικές μονομαχίες δεν εκτέθηκε, η συνεργασία του με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας ήταν προβληματική.

Κρέσπο: Αντίστοιχη απόδοση με τον Βαρέλα, αφού δεν «πατούσε» καλά σε όλο το παιχνίδι.

Γιαννούλης: Επιθετικά ήταν σταθερός και με συχνά ανεβάσματα δημιουργούσε συνθήκες υπεραριθμίας στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ. Αμυντικά δεν δέχθηκε έντονη πίεση. Το τρίτο του γκολ ήταν εξαιρετικό κι έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, λίγο πριν σταματήσει να το πιστεύει. Καλός ο αριστερός μπακ του Δικέφαλου του Βορρά, δίχως να ξεχωρίσει.

Ελ Καντουρί: Κινήθηκε στη μετριότητα μέχρι τον τραυματισμό και την αντικατάστασή του στο 31’. Δεν είχε καλή απόδοση στο διάστημα που έπαιξε.

Εσίτι: Αμυντικά έκανε καλή δουλειά στις περισσότερες περιπτώσεις, δίχως όμως να κάνει τη διαφορά. Δημιουργικά δεν προσέφερε το παραμικρό, υστερώντας σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του. Μέτριος ο μέσος του ΠΑΟΚ, χωρίς καλή απόδοση ως το 64’.

Μπίσεσβαρ: Ο κινητήριος μοχλός του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά, ό,τι πιο ποιοτικό στις μέτρια εκτελεσμένες επιθέσεις της ομάδας του. Καλές πάσες, ψύχραιμο παιχνίδι, έστω κι αν δεν απείλησε. Άνοιξε σωστά στον Γιαννούλη στο γκολ για το 3-2. Πολύ καλός ο Ολλανδός.

Πέλκας: Κακός για ένα ημίχρονο, με πολλά λάθη και κακές αντιδράσεις. Αντικαστάθηκε στο 46’ και δεν θα θέλει να θυμάται πολλά απ’ αυτό το βράδυ.

Λημνιός: Καλύτερος στο πρώτο μέρος συγκριτικά με το δεύτερο, με αρκετές θετικές ενέργειες. Το γκολ του στο 49’ έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του για να παλέψει για την ανατροπή. Καλή απόδοση σε γενικές γραμμές από τον Έλληνα εξτρέμ.

Άκπομ: Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, δεν απείλησε πολύ και μάλλον «χάθηκε» μεταξύ των πυκνών γραμμών των Σλοβάκων.

Οι αλλαγές:

Σβιντέρσκι: Η είσοδός του στο παιχνίδι «ζωντάνεψε» ολόκληρη την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ και φυσικά το γκολ του για το 2-1 αποτέλεσε απόδειξη της καλής του απόδοσης. Ο Πολωνός πάλεψε ως το τέλος, χάνοντας και κάποιες καλές στιγμές, απειλώντας πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Μίσιτς: Ξεχώρισε για τη συνεισφορά του στο «χτίσιμο» των επιθέσεων του ΠΑΟΚ μετά το 64’, κάνοντας εμφανώς τη διαφορά σε σύγκριση με τον Εσίτι, τον οποίο αντικατέστησε. Πολύ καλός στο διάστημα που έπαιξε, ίσως άργησε να μπει στο παιχνίδι.

Ντάγκλας: Καλός, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βασιστεί πάνω του. Κουβάλησε αρκετά τη μπάλα, μόχθησε στον άξονα, αλλά δεν μέτρησε πολλές καλές ενέργειες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα