AEK: Πρώτη νίκη για Τράμπζονσπορ! (vid)

AEK: Πρώτη νίκη για Τράμπζονσπορ! (vid)

Gazzetta team
AEK: Πρώτη νίκη για Τράμπζονσπορ! (vid)

bet365

Η Τράμπζονσπορ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μαλάτιασπορ, πέτυχε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα κι έδειξε έτοιμη για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Η Τράμπζονσπορ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετά το 3-1 του ΟΑΚΑ, επικράτησε εντός 2-1 της Μαλάτιασπορ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο εντός έδρας ματς, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στη χρονιά. Η ομάδα του Κάραμαν είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έκανε φάσεις με τον Σέρλοτ και τον Εκουμπάν, ωστόσο τη λύση έδωσε στο 44' ο Ομούρ έπειτα από ασίστ του Σόσα. Καλό ξεκίνημα και στην επανάληψη, στο 54’ ο Νόβακ σέντραρε από δεξιά αλλά ο Ν' Γουακέμε αστόχησε εξ επαφής. Στο 70ο λεπτό η Μαλάτιασπορ στην πρώτη καλή φάση άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Φοφανά βρήκε το δοκάρι του Τσακίρ. Ωστόσο, στο 78’ ο Περέιρα με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η Τράμπζονσπορ κατέβασε ταχύτητα. Το μοναδικό που κατάφερε η Μαλάτια ήταν να μειώσει στο 89' με τον Τοζλού!

Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Ζοάο Περέιρα, Χοσεΐνι, Νόβακ, Τουρκέν, Παρμάκ (87’ Αβντιάι), Σόσα, Ομούρ (72’ Σάρι), Ν' Γουακέμε, Εκουμπάν, Σέρλοτ (80’ Όμπι Μίκελ)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα