Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League»

Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League»

Μάτος: «Ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League»

bet365

Ο Λέο Μάτος είναι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει και θα ανατρέψει στη ρεβάνς της Τούμπας το 1-0 της Μπρατισλάβας και θα περάσει στους ομίλους του Europa League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν στέκεται τόσο στην απόδοση των Νταμπλούχων Ελλάδας στο Tehelne Pole της Μπρατισλάβας, όσο στο γκολ που δέχθηκαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Είναι δύσκολο να κάνεις κάποιο σχόλιο για αυτό το παιχνίδι έτσι όπως κατέληξε με τον αντίπαλο μας να κερδίζει στο τέλος. Και είναι δύσκολο γιατί πραγματικά δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα και νομίζω ότι είναι άδικο. Δεν νομίζω ότι κάναμε κακή εμφάνιση ή αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αντίθετα θα πω ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας», λέει ο 33χρονος δεξιοπόδαρος μπακ που θα χάσει τον επαναληπτικό λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών.

«Συνήθως όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι περισσότεροι σκέφτονται πως δεν ήσουν καλός και δεν έκανες αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηρθε αυτό το γκολ στα τελευταία λεπτά και χάλασε η εικόνα», συμπλήρωσε ο Λέο Μάτος, που όπως λέει, «είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τούμπα θα το ανατρέψουμε αυτό το 1-0 και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση»...

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ματς κόντρα στην Σλόβαν.

«Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στις φάσεις. Και αν είδατε στους δυο πρώτους επίσημους αγώνες απέναντι στον Αγιαξ πετύχαμε τέσσερα γκολ. Αλλά και απέναντι στην Σλόβαν είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα περάσει στην επόμενη φάση» δήλωσε, ενώ, για τη ρεβάνς της Τούμπας, ο Βραζιλιάνος αμυντικός λέει:

«Τίποτε δεν έχει χαθεί και αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα στην Τούμπα να αποκλείσει την Σλόβαν και να είναι αυτή που θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων. Οποια παιδιά και αν παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα