ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: Οι κιτρινόμαυρες «ακτίνες»

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: Οι κιτρινόμαυρες «ακτίνες»

Gazzetta team
ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: Οι κιτρινόμαυρες «ακτίνες»

bet365

Η Ενωση ηττήθηκε με 1-3 από την τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ και το gazzetta.gr "βαθμολογεί" την εμφάνιση όσων χρησιμοποίησε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Μπάρκας: Δεν έχει κάποια ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε (ίσως στο 2ο που βγήκε και δε βγήκε). Εκανε και κάποιες αποκρούσεις, αποτρέποντας έτσι το να ανέβει το σκορ.

Παουλίνιο: Οι Τούρκοι έβγαιναν πολύ εύκολα από την πλευρά του, ενώ και επιθετικά δε βοήθησε καθόλου. Κακή βραδιά για τον Πορτογάλο.

Βράνιες: Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ από κόρνερ και άλλο ένα από κάθετη πάσα, τα λέει όλα. Αρκετά λάθη στην άμυνα, αρκετά λάθη και στις πάσες.

Σβάρνας: Ο,τι ισχύει για τον Βράνιες, ισχύει και για τον Σβάρνα βασικά. Κακή εμφάνιση από τον πιτσιρικά, ο οποίος έχανε τις μονομαχίες και γενικά δεν πρόσφερε σιγουριά σε καμία στιγμή.

Λόπες: Αρχισε καλά, με το γύρισμα για το γκολ του Λιβάια, συνέχισε συμπαθητικά, έκλεισε άσχημα κι αυτός. Σίγουρα ήταν καλύτερος από τον Παουλίνιο αλλά όχι ο παλιός καλός Λόπες.

Σιμόες: Τραγική εμφάνιση... Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ΑΕΚ δεν ήλεγξε την κατάσταση στο χώρο του κέντρου, με τον Πορτογάλο να έχει ευθύνη και στο 1-2, αφού ήταν αυτός που δε δυσκόλεψε καθόλου τον Εκούμπαν στο να πάρει την κεφαλιά.

Σιμάο: Τραγικός ο Σιμόες, τραγικός και ο Σιμάο. Καμία βοήθεια δημιουργικά, καμία συνέπεια ανασταλτικά, αφού οι Τούρκοι έκλεβαν εύκολα μπάλες και έβγαιναν, επίσης εύκολα, μπροστά.

Μάνταλος: Με την Κραϊόβα ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ, αλλά σήμερα μάλλον κανείς, συμπαίκτης ή αντίπαλος, δεν κατάλαβε ότι έπαιζε. Δεν πήρε πρωτοβουλίες και δε βοήθησε την Ενωση.

Λιβάια: Εβαλε το γκολ, είχε κι άλλες φάσεις, ήταν κινητικός και γενικά ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ. Προφανώς αυτό δεν έφτανε όμως.

Βέρντε: Πολύ κακός για ακόμη μία φορά ο Ιταλός. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν πάτησε περιοχή, δεν προκάλεσε ρήγματα στην άμυνα των Τούρκων, δεν έκανε δηλαδή τίποτα από όσα θα έπρεπε να κάνει ως εξτρέμ.

Ολιβέιρα: Παραμένει χωρίς γκολ σε επίσημο αγώνα. Είχε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Λιβάια στην αρχή του ματς και όσο η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια έδειχνε πολύ αργός και δε φάνηκε καθόλου.

Κρίστιτσιτς: Μπήκε αντί του Σιμάο στο 63' για να βελτιώσει την κατάσταση στο κέντρο αλλά δε βελτιωνόταν με τίποτα...

Ζεράλντες: Πέρασε στο ματς στο 65' και τον είδαν όλοι όταν έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία από κοντά για να μειώσει σε 2-3.

Γιακουμάκης: Μπήκε στο 83' και δεν πρόλαβε, όπως ήταν φυσικό, να κάνει τίποτα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα