Παιδιά από τα χωριά SOS και τις ακαδημίες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ

Gazzetta team
Παιδιά από τα χωριά SOS και τις ακαδημίες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ

bet365

Η ΑΕΚ περιμένει παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS και από τις ακαδημίες στο αυριανό κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.

Τα παιδικά χωριά SOS αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ΑΕΚ και θα εκπροσωπηθούν στο αυριανό ματς με την Τράμπζονσπορ με περίπου 30-40 παιδιά.

Ακόμη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν παιδιά από συνεργαζόμενες ακαδημίες της ΑΕΚ, από τις ακαδημίες της Ένωσης, από Futsal και αλλού με συνέπεια να αναμένονται γύρω στα 100 παιδιά που θα καθίσουν στην εξέδρα μπροστά από τα δημοσιογραφικά.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και οι γυναίκες των παικτών της ΑΕΚ εξέφρασαν την επιθυμία να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει καθώς βάσει κανονισμού δεν γίνεται να υπάρχει ένας γονέας ανά παιδί ή ανά δύο παιδιά.

Οι Ακαδημίες και τα παιδικά χωριά SOS θα έχουν έναν επιτηρητή ανά ομάδα παιδιών.

Όσον αφορά τους φίλους της Τράμπζονσπορ, υπολογίζονται γύρω στα 100 άτομα από τα 200 εισιτήρια επισήμων που δικαιούνται στη θύρα 29. Από αυτές τις προσκλήσεις θα εξυπηρετηθούν και σκάουτς ξένων ομάδων που έχουν εκφράσει επιθυμία να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα